More

  Ora de Transformare cu Oana Sorescu

  Sunt Irina Alionte si va dau intalnire in fiecare marti la 20:15 la „Ora de Transformare”, emisiune de lifestyle – in direct la BiziLive TV.
  Tema emisiunii este transformarea in toate aspectele ei, fizica, mentala, emotionala, a stilului de viata.
  La editia din 13 martie, invitatul nostru special a fost Oana Sorescu – Trainer Tehnici Eliberare Emotionala.

  EFT nu controleaza emotiile, EFT elibereaza emotiile. Viata este fluida, curge. In momentul in care te deschizi ei, nu trebuie sa o bagi in tipare.

  Am vorbit despre:

  – Cum functioneaza EFT (Tehnicile de Eliberare Emotionala) si de ce este important sa le practicam

  – Ce ascund de fapt kilogramele acumulate in plus

  – Cum sa depasim mancatul emotional, compulsiv si poftele de moment

  – Cum sa ne linistim mintea si sa o folosim in beneficiul nostru.
  Despre Oana Sorescu:

  Oana traieste cu bucurie fiecare clipa a vietii ei.
  Oana este o femeie perfect sanatoasa. Dar asta nu inseamna ca asa a fost tot timpul.

  Cu ani in urma a fost diagnosticata cu cancer si i s-au dat 2 luni de trait…
  Aici a inceput totul.

  Momentul culminant si declansator de vindecare a fost atunci cand a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde doar de noi, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.

  Toate emotiile negative (nemultumirea, frica, grijile exagerate, invidia, gelozia, tristetea, neincrederea, nehotararile) frustreaza corpul si dezvoltarea lui, creand dezechilibre energetice.

  Noi suntem energie pura si bolile apar in urma dezechilibrelor energetice si numai de noi depinde vindecarea si bucuria unei vieti sanatoase.

  A fost momentul cautarilor, al descoperirii, al acceptarii si al intelegerii cauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga si meditatie, precum si vindecarea totala.

  In tot acest timp, a studiat diferite domenii din medicina alternativa: Medicina vibrationala, Noua medicina germanica a dr. Hamer, Remediile florale dr. Bach, Calatoria lui Brandon Bays, Thetahealing, Tehnica de vindecare inventata de Vianna Stibal, Terapia cu ingeri, Doreen si Charles Virtue, Tehnici de eliberare emotionala (E.F.T.), precum si studiile si lucrarile: dr. Hulda Clark, Katie Byron si Louise Hay.

  De-a lungul acestor ani de studiu, Oana Sorescu a obtinut urmatoarele calificari:
  – Diploma de masaj bioenergetic
  – B.R.F.P. (International Register of Practitioners maintained at the Dr Edward Bach Centre)
  – Practician avansat E.F.T. (nivelul 1, 2, 3) cu Andrew Lewis si AAMET
  -Practician Matrix Reimprinting (Karl Dawson-inventatorul tehnicii)
  -Trainer E.F.T (E.F.T-M.R. Academy)
  – Practician in Terapia cu Ingeri (Certified Angel Practitioner), certificat de Charles Virtue

  Fiica de medic, pasiunea studiului a fost data in mod deosebit de metamedicina, stiinta care ne invata cum fiecare simptom si boala aduc un mesaj despre lumea noastra interioara. Metodele practice ale metamedicinei ne ajuta sa evoluam, sa ne depasim conflictele, si sa rezolvam sau sa prevenim bolile fizice.

  „Pe undeva, in acest drum miraculos al vietii mele, am visat si mi-am exprimat dorinta de a putea ajuta si alti oameni sa se vindece! Fiecare are calea lui, bucatica dintr-a ta si daca, asa cum am fost eu inspirata de oameni frumosi in drumul meu, as putea inspira si eu pe ceilalti, cat de implinita m-as simti! Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea, drumul bogat al fiintei mele de lumina. Gradul tau de sanatate, confort emotional, abundenta depinde doar de alegerile constiente si inconstiente pe care le faci.

  Singura persoana ale carei emotii si comportament le poti schimba esti tu insuti. ATAT!

  Scriu si nu imi vine sa cred ca a sosit clipa pe care am asteptat-o atat, de a-ti impartasi lucrurile astea… de fapt, aripi de flutur indraznet, care se daruie.”
  =======================================

  De asemenea, la rubrica „Transformare prin Miscare”, coach Flavius Ursachi (dublu campion national la culturism si fitness) ne-a prezentat cateva exercitii usor de facut din comfortul propriei locuinte.