(P) Premieră! Tony Robbins LIVE pe scena virtuală

Unleash The Power Within Virtual 360 în octombrie 2020. Tony Robbins aduce cel mai mare eveniment virtual de pe planetă la tine acasă! UPW 2020

0
537
Unleash The Power Within Virtual 360 în octombrie 2020. Tony Robbins aduce cel mai mare eveniment virtual de pe planeta la tine acasa!
Unleash The Power Within Virtual 360 în octombrie 2020. Tony Robbins aduce cel mai mare eveniment virtual de pe planeta la tine acasa!

De mai bine de 5 luni, cel mai apreciat coach la nivel internațional – Tony Robbins nu a mai urcat pe scenă. Seminarul de patru zile al lui Robbins, „Unleash the Power Within” (UPW), este considerat cel mai de impact eveniment la nivel internațional, care a schimbat viețile a peste 4 milioane de oameni din peste 100 de țări. 

În aceste 5 luni, Tony Robbins și Success Resources, compania organizatoare, au lucrat și testat diverse variante pentru a putea aduce evenimentul în spațiul online, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Success Resources anunță oficial ca Tony Robbins și evenimentul „Unleash the Power Within” (UPW) va fi adus în fiecare casă prin intermediul tehnologiei online, iar Tonny va putea interacționa cu fiecare participant. Compania organizatoare, Success Resources, declară că va fi cea mai mare experiență online de pe pământ. 

Tonny Robbins LIVE! UPW BIG NEWS

Compania organizatoare, Succes Resources, declară că va fi cea mai mare experiență online de pe pământ! Stay tuned! This is History!

Publicată de BiziLive TV pe Vineri, 24 iulie 2020

Tony Robbins declarã cã: „Cea mai mare bucurie și împlinirea cea mai profundă în viață se regăsește în IUBIREA ȘI SERVICIUL pentru ceilalți”. Pentru a-și îndeplinii misiunea, Robbins & Success Resources anunță o experiență unică interactivă, chiar de la tine de acasă pentru evenimentul Unleash The Power Within Virtual 360 în noiembrie 2020. (UPW 2020)

Tony Robbins este un „Self-made millionaire” și unul dintre cei mai bine vânduți autori la nivel internațional, este cunoscut pentru studierea minților celor mai de succes oameni de afaceri, precum Ray Dalio și Warren Buffett. Chiar dacă a reușit să câștige primul său milion până la 24 de ani, Robbins a lucrat ca portar la începutul carierei sale. Lucrând la un job part-time pentru 40 de dolari pe săptămână, Robbins a reușit totuși să investească în el însuși și să formeze un imperiu de miliarde de dolari, fondând sau fiind partener în multiple companii. „Dacă poți găsi un loc în care poți face ceva care îți oferă libertate și șansa de a prelua cu adevărat controlul asupra timpului tău, te vei îndrepta către momentul în care vei deține și controlul propriei afaceri”, spune Robbins.

Unleash The Power Within Virtual 360 în octombrie 2020. Tonny Robbins aduce cel mai mare eveniment virtual de pe planeta la tine acasa!
Unleash The Power Within Virtual 360 în octombrie 2020. Tony Robbins aduce cel mai mare eveniment virtual de pe planeta la tine acasa!

Principalul focus al Companiei organizatoare,  Success Resources, este să identifice oamenii care reușesc azi și să promoveze lideri și personalități care oferă o alternativă activă către viitor.

În fiecare an, Success Resources organizează 500 de evenimente în 30 de țări, 70 de orașe din Asia, Europa, Africa și America. Success Resources promovează vorbitori de clasă mondială, precum Anthony Robbins, Dr. Michael Porter, președintele Bill Clinton, premierul Tony Blair, președintele George Bush, președintele Donald Trump, Sir Richard Branson, Robert Kiyosaki, Gray V și alți importanți lideri și personalități din întreaga lume, devenind lider pe piața de evenimente globale.

Premieră! Tonny Robbins LIVE pe scena virtuală

Premieră! Tonny Robbins LIVE pe scena viartuală! Stay tuned!

Publicată de BiziLive TV pe Vineri, 24 iulie 2020

Evenimentul care schimbă vieți este disponibil și accesibil și românilor care își doresc o viață prosperă, sănătate și formă maximă, relații mai bune sau realizarea obiectivelor.

Prin parteneriatul internațional încheiat între Succes Resources și BiziLIVE TV, mii de români pot accesa cel mai mare eveniment online de pe pământ la cel mai accesibil preț de până acum!