Membership

Avantajele Membrilor BiziLIVE Club

Pachetul Silver, este pentru tine daca ești la început de drum. Daca nu ai bugete pentru PR sau Media, dar vrei să-ți spui povestea si vrei să afle o nouă audiență despre produsele si serviciile tale. Aceasta audienta se poate transforma în posibili clienți sau parteneri.

Pachetul GOLD , crează pentru Brandul tău o legatură de durată cu publicul. Cu ajutorul video marketing-ului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile pot genera conținut video relevant pentru mediul de business, utilizând serviciile Televiziunii Online BiziLIVE TV. Brand-urile pot fi promovate prin diverse campanii, cu impact puternic în comunitate.

Pachetul Diamond, este adresat zonei Corporate sau celor care își doresc expunere și vizibilitate cu impact în comunitate. Dacă sunteți in cautarea de noi strategii de promovare integrate, am construit un pachet modular de promovare, online si offline pe care îl puteți utiliza și implementa foarte rapid. Fiecare Campanie este pentru noi o nouă oportunitate catre inovație și excelența!

Silver

1 Cont
Ron 2999
Anual
 • Acces gratuit la evenimentele comunitatii
 • Acces aplicație networking nivel Silver
 • Publicare 2 Articole advertoriale pe an despre evolutia Companiei
 • 1 Aparitii media in cadrul TV
 • 50 spoturi video publicitate

Gold

1 Cont
Ron 5999
Anual
 • Acces gratuit la evenimentele comunitatii
 • Acces aplicație networking nivel Gold
 • Publicare 3 articole advertoriale pe an despre evolutia Companiei
 • 2 Aparitii media in cadrul TV
 • 100 spoturi video publicitate
 • Afisare 1 roll-up la evenimente

Diamond

1 Cont
Ron 6999
Anual
 • Acces gratuit la evenimentele comunitatii
 • Acces aplicație nivel Diamond
 • 5 Articole advertoriale pe an despre evolutia Companiei
 • 2 Aparitii media in cadrul TV
 • 150 de spoturi video publicitate
 • Afisare 1 roll-up la evenimente
 • 2 prezente Speaker in cadrul evenimentelor

Cum procedăm

01

Descoperim

Realizăm împreună un brief și descoperim cât mai multe informații relevante atât de despre tine cât si despre business-ul tău. Ar fi bine sa aflăm punctele tari, punctele slabe ce așteptari ai și care este perioada și cum te-ai gândit să investești in zona digitală

02

Definim

Definim strategia, obiectivele, scenarille astfel încât să utilizăm un mix de elemente vizuale, grafice video, canalele de difuzare, mix de emisiuni, astfel incât Brandul tau să fie cunoscut, apreciat de încredere și evident după o perioadă cumpărat. 

03

Planificăm

Stabilim și clarificăm materialele de marketing, secvențele de lucru, timpul de implementare și difuzare astfel încât să atingem toate obiectivele . 

04

Măsurăm

Măsurăm, testăm, imbunătațim, adaptăm. Iți oferim rapoarte de audiență, săptămânal, statistici de vizualizări pentru site sau rețelele de difuzare unde se difuzează emisiunile. De asemenea și pentru campaniile, content marketing sau email marketing iți trimitem rapoarte detaliate. 

05

Repetăm

După finalizarea campaniilor identificăm cele mai bun mix de marketing și emisiuni care au obținut cele mai bune rezultate și repetăm .

Ce spun prietenii și partenerii noștri

BiziCLUb - business networking bucuresti

Tu ți-ai construit strategia de business networking pentru 2020?

Jim Rohn spunea că suntem media celor 5 oameni cu care ne petrecem cel mai mult timp! 

De multe ori observăm că nu planificăm în mod conștient cu cine ne petrecem timpul, unde și cât?

În mod involuntar ajungem să fim rezultatul mediului în care ne desfășurăm activitatea profesională, iar mediul este format din oameni, oameni care te încurajazează, motivează sau, din contră, îți produc o stare de anxietate, demotivare sau nemulțumire!

Tu ce îți dorești pentru 2020?
Pe unde și cu cine o să-ți petreci timpul?

✔️La întâlniri îți poți extinde relațiile de afaceri, rezolva provocari alături de alți antreprenori și promova afacerea sau compania pe care o reprezinți! Te așteptăm alături de noi!

✔️Alege conștient să petreci timp de calitate cu performeri, campioni și profesioniști din domeniu și învață de la cei mai buni!

✔️Organizează și planifică în mod regulat ca un profesionist

✔️Ce rezultate profesionale îți dorești pentru 2020? 

Vino alături de comunitatea BiziLIVE CLUB

De ce să devii membru BiziCLUB?

✔️Comunitatea de afaceri iți câstigă timp!

✔️Câstigi timp în procesul de educație profesională și benficiezi de un calendar de evenimente cu experți, profesioniști și antreprenori cu experiență.

✔️Află metode și soluții pentru creșterea business-ului. Poți identifica și pe net soluțiile și metodele, dar întrebarea este: ai timp și bani să afli care funcționează și care nu?

✔️Câștigi timp pentru rețeaua de oameni cheie din afacerea ta (avocatul, contabilul, expertul fiscal, antrenorul de business). La fel, sunt disponibili și pe Google o mulțimime de specialiști, dar ai timp și bani să-i testezi pe toți?

✔️Caștigi timp pentru achiziția de clienți noi, identifici nevoile comunității și iți poți adapta rapid serviciile/produsele pentru
comunitate (este recomandat sa fii flexibil, orientat catre valoare și integritate).

✔️Beneficiezi de discount-uri personalizate pentru accesul la programul educațional 2020 ( evenimente, intâlniri, training-uri )

✔️Beneficiezi de consultanță specializată pentru construcția campaniilor  de promovare, comunicare Social Media, TV si Marketing

✔️Castigi rapid vizibilitate și expunere cu impact în comunitate prin canalele media conexe. 

5 greseli fatale in antreprenoriat -adrian asoltanie invitat biziclub

Noutăți: Emisiuni TV, Evenimente, Articole