More

  Povestea Champ du Golf – Primul club indoor de golf in Romania

  Istoria golfului îl face un sport de lux, iar cultura și farmecul ce îl caracterizează fac din acest sport un prilej minunat pentru relaxare. Originile acestui sport regal sunt incerte, însă, și aprig dezbătute. Cu toate acestea, este în general acceptat faptul că golful modern s-a dezvoltat în Olanda, în timpul Evului Mediu. Jocul nu a găsit popularitate internațională până la sfârșitul secolului al XIX-lea, când s-a răspândit în restul Regatului Unit și apoi în Imperiul Britanic și în Statele Unite.

  Champ du Golf este primul club indoor destinat acestui sport nobil, realizat în ţara noastră cu ajutorul tehnologiei TrackMan, şi, de asemenea, prima Universitate de Golf TrackMan, din sud-estul Europei. Şi este doar începutul aventurii… După un prim turneu reuşit, “Prince Dimitrie Sturdza 1st Edition – Powered by Porsche”, lunile trecute s-a desfăşurat aici un al doilea turneu, sub egida DERTOUR şi a partenerilor săi, Six Senses Resorts&Spas şi Qatar Airways, iar reuşita a fost pe măsură.

  Golful este perceput, cumva exagerat, drept un sport al elitelor. Numai că, dincolo de blitzuri, golful îşi face simţită prezenţa şi pe “piaţa” românească, unde tinde să devină un fenomen de masă. Iar dacă, totuşi, acest sport este cumva unul destinat doar aristocraţilor, ei bine, iată că România, ca ţară şi ca nou-promotoare a golfului, face şi ea parte, de-acum, din acest cerc select.

  Adrian Sasu Fondator Champ du Golf si invitat in emisunea noastra ne spune ca ”Cea mai bună lovitură este următoarea”

  Depinde ce înseamnă „să înveţi golf”. Să te deprinzi în contactul cu mingea nu durează foarte mult. Totul ţine de capacitatea de a înţelege, de aptitudinile locomotorii, dar mai ales de cele ale creierului. E nevoie de 10 şedinţe, alături de un îndrumător profesionist, dar acest joc nu se termină niciodată. E o luptă cu tine însuţi şi durează o viaţă întreagă, pentru a ajunge la linia de sfârşit. Ca să rezum, în golf, cea mai bună lovitură este următoarea”.

  Am discutat LIVE  cu Adrian Sasu  despre modelul de business, viziunea despre #golf in Romania si pe plan Mondial  si planurile de viitor . Te invitam sa vezi episododul si daca ti-a placut dai un share sa ajunga la cat mai multi antreprenori informatia .

  Despre CHAMP DU GOLF
  3 simulatoare TRACKMAN cu ecran de 5 metri lațime, 3 metri înălțime și 7 metri adâncime pentru fiecare simulator
  2000 de metri pătrați construițiprivire pe ecran la CHAMP DU GOLF
  investiții totale de 1.000.000 Euro
  putting green de 250 mp
  proshop, private office, wisky club
  vinotecă, gift shop, finger food