Acasă Business Povestea Champ du Golf - Primul club indoor de golf in Romania

Povestea Champ du Golf – Primul club indoor de golf in Romania

Istoria golfului îl face un sport de lux, iar cultura și farmecul ce îl caracterizează fac din acest sport un prilej minunat pentru relaxare. Originile acestui sport regal sunt incerte, însă, și aprig dezbătute. Cu toate acestea, este în general acceptat faptul că golful modern s-a dezvoltat în Olanda, în timpul Evului Mediu. Jocul nu a găsit popularitate internațională până la sfârșitul secolului al XIX-lea, când s-a răspândit în restul Regatului Unit și apoi în Imperiul Britanic și în Statele Unite.

Champ du Golf este primul club indoor destinat acestui sport nobil, realizat în ţara noastră cu ajutorul tehnologiei TrackMan, şi, de asemenea, prima Universitate de Golf TrackMan, din sud-estul Europei. Şi este doar începutul aventurii… După un prim turneu reuşit, “Prince Dimitrie Sturdza 1st Edition – Powered by Porsche”, lunile trecute s-a desfăşurat aici un al doilea turneu, sub egida DERTOUR şi a partenerilor săi, Six Senses Resorts&Spas şi Qatar Airways, iar reuşita a fost pe măsură.

Golful este perceput, cumva exagerat, drept un sport al elitelor. Numai că, dincolo de blitzuri, golful îşi face simţită prezenţa şi pe “piaţa” românească, unde tinde să devină un fenomen de masă. Iar dacă, totuşi, acest sport este cumva unul destinat doar aristocraţilor, ei bine, iată că România, ca ţară şi ca nou-promotoare a golfului, face şi ea parte, de-acum, din acest cerc select.

Adrian Sasu Fondator Champ du Golf si invitat in emisunea noastra ne spune ca ”Cea mai bună lovitură este următoarea”

Depinde ce înseamnă „să înveţi golf”. Să te deprinzi în contactul cu mingea nu durează foarte mult. Totul ţine de capacitatea de a înţelege, de aptitudinile locomotorii, dar mai ales de cele ale creierului. E nevoie de 10 şedinţe, alături de un îndrumător profesionist, dar acest joc nu se termină niciodată. E o luptă cu tine însuţi şi durează o viaţă întreagă, pentru a ajunge la linia de sfârşit. Ca să rezum, în golf, cea mai bună lovitură este următoarea”.

Am discutat LIVE  cu Adrian Sasu  despre modelul de business, viziunea despre #golf in Romania si pe plan Mondial  si planurile de viitor . Te invitam sa vezi episododul si daca ti-a placut dai un share sa ajunga la cat mai multi antreprenori informatia .

Despre CHAMP DU GOLF
3 simulatoare TRACKMAN cu ecran de 5 metri lațime, 3 metri înălțime și 7 metri adâncime pentru fiecare simulator
2000 de metri pătrați construițiprivire pe ecran la CHAMP DU GOLF
investiții totale de 1.000.000 Euro
putting green de 250 mp
proshop, private office, wisky club
vinotecă, gift shop, finger food

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT