Povestea Tucano – Love Peace Coffee

146

Ruslan Cojocaru este fondatorul Tucano Coffee.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care promovează în toată lumea filosofia Love. Peace. Coffee.

Cafeaua pentru noi este un fel de Rock”n Roll.  Love. Peace. Coffee este funadamentul filozofiei noastre. Prin Brand-ul Tucano noi vrem sa facem mai multa pace si iubire intre oameni, in lume.

http://https://youtu.be/HZa90iPDHjs

S-a născut la Chișinău 1978 si in anul 2000 a absolvit Academia de Studii Economice din Chișinău. Antreprenor de la 23 de ani.
Prima afacere – magazine de telefonie mobilă Eurotel.
În 2016 vinde rețeaua altei companii. Începe afacerea în restaurante în 2006 cu franciza pizzerei Pizza Celentano. În 2011 startează proiectul Tucano Cofeee. Apar și alte interese – trail run-ul (fuga pe teren accindentat, munti), yoga, hiking. Tată a 3 fete și soț fericit.

Love reprezintă iubirea şi respectul faţă de oaspeţii cafenelei, este vorba de o comunicare interesantă, un schimb de experienţă, prietenie şi înţelegere reciprocă.
Peace reprezintă atmosfera caldă, spirituală şi unică, în care poţi să petreci timpul confortabil, lecturând cartea ta preferată sau lucrând productiv la laptop, sau chiar petrecând vesel timpul cu prietenii. Tucano Coffee este o platformă de creaţie pentru aplicarea ideilor, care găzduieşte o serie de seminare, master class-uri, proiecţii de filme, expoziţii şi festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee domneşte Dragostea faţă de cafeaua de calitate, proaspăt prăjită şi aromată în ţările exotice, de unde provine, faţă de cultura şi tradiţiile acestora.
Tucano Coffee este un loc creat pentru a nuanţa viața de zi cu zi în culori și arome vii, iar la sfârşit de săptămână, pentru a o face chiar mai intensă şi de neuitat.

Pentru noi cafeaua este o misiune de a-i invata pe oameni ca sa o perceapa nu doar ca pe cofeina ci ca pe un stil de viata.

Am discutat LIVE cu Ruslan Cojocaru despre:

– Povestea Tucano Coffe, Istoria și filosofia brandului, Valorile, Misiunea, Viziunea
– Începuturi și provocări
– Echipa și planuri de viitor
– Sistemul de franciză
– Rețeta succesului unui business HORECA

Cel mai important moment este recrutarea unui capitan corect, deoarece el mentine flacara, este omul care da exemplul.

 

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!