Acasă Business Povestea Tucano - Love Peace Coffee

Povestea Tucano – Love Peace Coffee

Ruslan Cojocaru este fondatorul Tucano Coffee.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care promovează în toată lumea filosofia Love. Peace. Coffee.

Cafeaua pentru noi este un fel de Rock”n Roll.  Love. Peace. Coffee este funadamentul filozofiei noastre. Prin Brand-ul Tucano noi vrem sa facem mai multa pace si iubire intre oameni, in lume.

http://https://youtu.be/HZa90iPDHjs

S-a născut la Chișinău 1978 si in anul 2000 a absolvit Academia de Studii Economice din Chișinău. Antreprenor de la 23 de ani.
Prima afacere – magazine de telefonie mobilă Eurotel.
În 2016 vinde rețeaua altei companii. Începe afacerea în restaurante în 2006 cu franciza pizzerei Pizza Celentano. În 2011 startează proiectul Tucano Cofeee. Apar și alte interese – trail run-ul (fuga pe teren accindentat, munti), yoga, hiking. Tată a 3 fete și soț fericit.

Love reprezintă iubirea şi respectul faţă de oaspeţii cafenelei, este vorba de o comunicare interesantă, un schimb de experienţă, prietenie şi înţelegere reciprocă.
Peace reprezintă atmosfera caldă, spirituală şi unică, în care poţi să petreci timpul confortabil, lecturând cartea ta preferată sau lucrând productiv la laptop, sau chiar petrecând vesel timpul cu prietenii. Tucano Coffee este o platformă de creaţie pentru aplicarea ideilor, care găzduieşte o serie de seminare, master class-uri, proiecţii de filme, expoziţii şi festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee domneşte Dragostea faţă de cafeaua de calitate, proaspăt prăjită şi aromată în ţările exotice, de unde provine, faţă de cultura şi tradiţiile acestora.
Tucano Coffee este un loc creat pentru a nuanţa viața de zi cu zi în culori și arome vii, iar la sfârşit de săptămână, pentru a o face chiar mai intensă şi de neuitat.

Pentru noi cafeaua este o misiune de a-i invata pe oameni ca sa o perceapa nu doar ca pe cofeina ci ca pe un stil de viata.

Am discutat LIVE cu Ruslan Cojocaru despre:

– Povestea Tucano Coffe, Istoria și filosofia brandului, Valorile, Misiunea, Viziunea
– Începuturi și provocări
– Echipa și planuri de viitor
– Sistemul de franciză
– Rețeta succesului unui business HORECA

Cel mai important moment este recrutarea unui capitan corect, deoarece el mentine flacara, este omul care da exemplul.

 

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT