More

  UpGrade| Invitat special: Liviu Pasat

  Va invitam la o noua ediție speciala a emisiunii UpGrade.
  Ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continua, recomandari si raspunsuri la intrebari care sa ii poata sprijini in a creste si a fi mai buni. Credem cu tarie ca invatarea este cea mai buna investitie in sine, pe care cineva o poate face.

  Invitat special: Liviu Pasat | Antreprenor, Autor ” Obiceiuri care fac toti banii”

  Discutam LIVE cu Liviu despre seminarul de patru zile al lui Robbins, „Unleash the Power Within” (UPW). Este considerat cel mai de impact eveniment la nivel internațional, care a schimbat viețile a peste 4 milioane de oameni din peste 100 de țări.

  Mai multe informatii poti afla aici: https://bit.ly/32VkW3k

  Despre Liviu Pasat

  Liviu Pasat este Antreprenor, Amazon Seller, Performance Coach si Autorul cartii Obiceiuri care fac toti Banii de Liviu Pasat.

  Liviu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații. A devenit programator. Una dintre meseriile foarte bine răsplătite azi, oriunde în lume. A lucrat pentru o serie de companii multinaționale, mai mult de 12 ani. La un moment dat, s-a surprins întrebându-se ce ar avea de făcut ca viața lui să aibă o calitate și mai bună. Care ar fi nivelul următor.
  „Și s-a întâmplat să înțeleg repede o idee de afacere care mi-a plăcut. Și de unde petreceam mai mult de 12 ore în fața calculatorului, am început să vorbesc în public. Și tot atunci mi-am dat seama că îmi place să vorbesc despre bani. Mai mult, oamenii erau interesați de ceea ce le spun, mă ascultau. Gândirea mea tehnică, analitică, a avut nevoie de creativitate. Vorbeam despre bani în contextul unei vieți împlinite.”
  Liviu este un mare pasionat de educaţie financiară şi de psihologie şi îşi doreşte ca prin tot ceea ce face să ajute la dezvoltarea fiecărui român pe plan financiar şi educaţional.
  A participat la zeci de seminarii internaţionale, a organizat seminarii în România unde a adunat peste 30.000 de persoane şi este autorul cărţii “Obiceiuri care fac toţii banii”.
  Mai multe despre Liviu poţi afla şi de pe blogul lui personal: liviupasat.ro.