Prima zi de inteligență financiară predată la București – LIVE de Robert Kiyosaki și Echipa sa de Specialiști in Taxare, Marketing Online si Real Estate

Robert Kiyosaki -Sesiune LIVE la Bucuresti 2019

Robert Kiyosaki’s Wealth Masters 2019

Prima zi de inteligență financiară predată la București – LIVE de Robert Kiyosaki si Echipa sa de Specialiști in Taxare, Marketing Online și Real Estate.

 

Robert Kiyosaki a inceput in forță prin a povesti cum a învățat de la cei 2 tați ai săi – tatăl său (tatal sarac) și tatăl unui prieten din copilărie (tatăl bogat)  – despre bani, despre mentalitățile sănătoase financiare, inteligența financiară și căile în care ambii bărbați i-au modelat mentalitățile despre bani, despre cum să gestioneze și să investească banii.

robert kiyosaki bucuresti live 2019
robert kiyosaki bucuresti live 2019

Iată cateva idei esențiale pe care Robert Kiyosaki le explică mult mai detaliat in video:

  1. Pentru a fi bogat, ar fi bine să construiești un sistem care produce venituri și să nu lucrezi pentru altcineva.

  2. A fi angajat limitează mintea către alte posibilități și închide opțiuni alternative.

  3. Nu lucra pentru bani, caută să lucrezi pentru a crește coloana de active. 

  4. Invață să vinzi.

  5. Formează-ti o echipă, Nu vei reusi sigur (asta te invată la scoală)

Află din VIDEO și alte sfaturi pentru prosperitate, pe care Robert Kiyosaki le-a oferit in cadrul evenimentului.

cum a fost la conferinta lui robert kiyosaki in romania 2019
cum a fost la conferinta lui robert kiyosaki in Romania 2019

Despre Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki a revoluționat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor și orator motivațional, Kiyosaki e cel mai bine cunoscut ca autorul cartii #1 in finanțe personale “Tată Bogat, Tată Sarac” care s-a vândut in peste 32 de milioane de copii.

Cele mai populare trei carți ale sale, ‘Tată Bogat, Tată Sarac’, ‘Cadranul Banilor ’ și ‘Ghidul de Investiții al Tatălui Bogat’ au fost clasate in topul celor 10 cele mai bine vandute carți in Wall Street Journal, USA Today si New York Times.

Acest antreprenor excentric a inceput viața de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului de la inceput de drum, Kiyosaki e acum un multimilionar care ii invață pe alții cum să devină bogați, să evite decizii financiare dezastruoase și cel mai important, cum să ramână bogați.

Un eveniment oferit de:

 

    

Articole Corelate