(P)Siguranța ta înainte de toate la clinica stomatologică Dr.Nasaar

#Siguranțata înainte de toate la clinica stomatologică Dr.Nasaar

0
42
Dr. Lorelei Nassar
Dr. Lorelei Nassar
Publicitate

Siguranța ta se află pe primul loc, mai ales acum, în timp de pandemie. E important să știi că, la clinica Dr.Nassar, siguranța pacienților reprezintă piatra de temelie pe care a fost construită relația de încredere cu aceștia.

Înființată de dr.Lorelei Nassar, un medic cu peste 25 de ani de experiență în chirurgia implantologică, clinica Dr.Nassar beneficiază de cele mai moderne echipamente existente în România iar echipa de medici ultraspecializați oferă o gamă completă de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel.

Siguranța și încrederea începe de la primul pas în clinică. Experiența medicilor, abordarea multidisciplinară a pacienților, protocoalele de sterilizare a instrumentarului și suprafețelor, toate sunt detalii care fac diferența. “În ultima perioadă am fost contactați de către foarte mulți pacienți care s-au confruntat cu probleme dentare, de aceea am implementat două modalități prin care ne-am propus să îi ajutăm și să le fim alături în acestă perioadă dificilă”, spune fondatoarea clinicii, dr.Nasaar.

”Prima modalitate este zona de online, unde pacienții își pot face programări și pot primi asistență de la unul dintre specialiștii noștri. Toate acestea în cadrul unor programări virtuale ținute cu ajutorul aplicațiilor de comunicare video”, punctează medicul Nassar. A doua, ”prin obținerea avizului de tratare a urgențelor dentare, direct în clinică.”

Acum mai mult ca oricând, în contextul pandemiei de COVID 19, pe lângă siguranța și confortul pacientului, clinica Dr. Nassar vă implementa un protocol de lucru ultrasecurizat, care să întărească încrederea pacienților în procedură stomatologică și să îi asigure că riscul infectării cu noul coronavirus este ZERO.

  “Vom avea grijă de pacienții noștri chiar dinainte ca aceștia să ajungă la clinică. Am implementat deja o linie telefonică specială de triaj, pentru a stabili dacă problemele dentare pe care aceștia le au sunt urgențe și, dacă pot fi tratate până la ridicarea restricțiilor. După trierea telefonică, la sosirea în locație, pacienții vor fi așteptați de către un membru al clinicii, care îi va ajuta să completeze declarația pe propie răspundere și le va măsura temperatura cu un termometru fară contact. De asemnea, pentru ca interacțiunea dintre pacienți să fie redusă, am creat un traseu special, care asigură o intrare și o ieșire unică” spune specialistul.

Odată intrat în clinică, pacientul va fi echipat corespunzător cu mănuși, halat, bonetă și mască. Desigur, acesta va avea la dispoziție și soluții dezinfectante pentru mâini.

“Ce am introdus nou, ca și măsură suplimentară, este un un sistem de nubilizare prin care vom steriliza aerul din clinică. Nu în ultimul rând, echiparea medicului va fi făcută conform indicațiilor primite de la colegiul medicilor dentiști și va fi alcătuită din:

–           Măști de protecție de tip N95, FFP2 sau FFP3;

–           Halat;

–           Ochelari sau vizieră de protecție;

–           2 seturi de mănuși, cea de-a doua care să acopere mânecile halatului”.

Pandemia cu coronavirus poate fi înfricoșătoare și ne poate afecta emoțional pe mulți dintre noi. Este important să rămânem informați și să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a depăși sănătoși această situație.

#cabinetulcaacasa #comeasyouare

Publicitate