Publicitate

Fiecare Campanie este pentru noi o nouă oportunitate catre inovație și excelența

Video Branding

Comunicarea video poate crește eficiența cu care este transmis mesajul publicului țintă, crescând totodată șansele de atingere a obiectivelor.

Articole Advertoriale

Articolele sunt un instrument de marketing foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campania de advertoriale aduce avantaje multiple de seo si awareness.

Insert video

Insertul video este anunțul video, sau clipul video care este inserat înainte, în timpul și la finalul emisiunilor live. In procesul de branding si awareness este un instrument indespensabil!

Sponsor Emisiune

Lunar producem peste 60 emisuni de business in care iți poți insera mesajul sau identitatea vizuală a Brandului.

87% din marketingul global este în format video

Statisticile arată că, în general, persoanele își aduc aminte în proporție de 80 % conținutul video și doar 20 % conținutul text.

Vizibilitate

Crează pentru Brandul tău o legatură de durată cu publicul. Cu ajutorul video marketingului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea Online BiziLIVE, cu scopul de a susține brandul prin diverse campanii, construind astfel un impact puternic în comunitate

Storytelling

80% din utilizatorii de internet preferă să urmărească un videoclip decât să citească un articol.

Scrie-ne

Pentru orice campanie sau proiect media ne poti scrie la [email protected]

Departament Vânzari

Constantin Paraschiv 0731009617

Prezență Online

Abordarea noastră este de a contesta constant gândirea convențională și de a impune fără încetare modalități inovative, mai rapide și mai eficiente de publicitate de a furniza rezultate cu integritate pentru a ne asigura că respectăm standarde etice înalte pentru fiecare proiect.

60

Emisiuni lunare

283k

Vizualizari lunare

12k

Membri in Comunitate

1,6Mil

Vizualizari in 2018