Promovare prin conținut autentic

Creăm legături emoționale și de durată intre mesajul Brand-ului tău și audiență.

Branded Content

Creăm conținut de calitate pentru Compania și produsele tale care spun o poveste sau răspund nevoilor pentru educația de business.

Distribuție

Oferim pentru Companii și Brand-uri mai multe platforme multi-media pentru comunicare & promovare. 

Am creat povești alături de:

Ce facem?

Video Marketing

Comunicarea video poate crește eficiența cu care este transmis mesajul publicului țintă, crescând totodată șansele de atingere a obiectivelor.

Content Marketing

Articolele sunt un instrument de marketing foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campania de advertoriale aduce avantaje multiple de seo si awareness.

Video Branding

Cu ajutorul video marketingului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea Online BiziLIVE, cu scopul de a susține brandul prin diverse campanii, construind astfel un impact puternic în comunitate

Video Advertising

In procesul de branding și awareness spotul publicitar video este un instrument indespensabil.

CSR

O Companie care se bucură de reputaţia de a fi implicată activ în dezvoltarea comunităţii va beneficia cu mai multă uşurinţă de suportul acesteia.

Video Storytelling

80% din utilizatorii de internet preferă să urmărească un videoclip decât să citească un articol. 87% din marketingul global este în format video. Statisticile arată că, în general, persoanele își aduc aminte în proporție de 80 % conținutul video și doar 20 % conținutul text.

Cum procedăm

01

Descoperim

Realizăm împreună un brief și descoperim cât mai multe informații relevante atât de despre tine cât si despre business-ul tău. Ar fi bine sa aflăm punctele tari, punctele slabe ce așteptari ai și care este perioada și cum te-ai gândit să investești in zona digitală

02

Definim

Definim strategia, obiectivele, scenarille astfel încât să utilizăm un mix de elemente vizuale, grafice video, canalele de difuzare, mix de emisiuni, astfel incât Brandul tau să fie cunoscut, apreciat de încredere și evident după o perioadă cumpărat. 

03

Planificăm

Stabilim și clarificăm materialele de marketing, secvențele de lucru, timpul de implementare și difuzare astfel încât să atingem toate obiectivele . 

04

Măsurăm

Măsurăm, testăm, imbunătațim, adaptăm . Iți oferim rapoarte de audiență, săptămânal, statistici de vizualizări pentru site sau rețelele de difuzare unde se difuzează emisiunile. De asemenea și pentru campaniile cu bannere, content marketing sau email marketing iți trimitem rapoarte detaliate. 

05

Repetăm

După finalizarea campaniilor identificăm cele mai bun mix de marketing și emisiuni care au obținut cele mai bune rezultate și repetăm .

VIZIUNE

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, specialiștii, experții partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.

MISIUNE

Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Unde și catre cine vă putem promova?

1
Emisiuni LIVE Anual
1
Evenimente Anual
1 Mil.
Spectatori Unici Anual
1
Participanți prezenți
scrie-ne pentru rate card

Promovare

Ofertă personalizată

Romania, București, Strada Murgeni nr, 59.

+40731009617

[email protected]