RO SPORT cu Catalina Ponor | Multipla Campioana Gimnastica

Va invitam la primul episod RO SPORT. Constantin Paraschiv intr-un dialog LIVE cu Cătalina  Ponor - Multiplă Campioană Olimpică, Mondială și Europeană la gimnastică.

25

RO SPORT cu Catalina Ponor | Multipla Campioana Gimnastica.

 

Va invitam la primul episod RO SPORT. Constantin Paraschiv intr-un dialog LIVE cu Cătalina  Ponor – Multiplă Campioană Olimpică, Mondială și Europeană la gimnastică. 🥇🥇🥇

 

Ceteva din liniile de acțiune pe care le urmarim cu această serie de episoade sunt:

🥇 Sportul trebuie sa faca parte din procesul educațional, ca element indispensabil pentru generațiile viitoare, față de care noi avem o mare responsabiltate
🥇 Identificarea surselor necesare pentru finanțarea infrastructurii sportive la nivel Național, atfel incât să poate reîncepe sa livreze rezultate si performanță
🥇 Identificarea de programe speciale pentru sportivii de performanță prin care să le asigurăm o carieră după viața sportivă
🥇 Dialog inspirațional alaturi de Campionii României

Ne dorim sa devenim sursa ta de motivație și viată sanătoasă in fiecare saptamână!
Stai aproape de noi și de RoSport

 

 

Despre Cătalina Ponor 

Catalina Ponor este multipla campioana olimpica, mondiala si europeana.
Este una dintre cele mai importante gimnaste ale României, participând la trei ediții ale Jocurilor Olimpice (2004, 2012 și 2016). Cătălina a fost singura reprezentantă a României la proba de gimnastică în Olimpiada de la Rio, fiind și sportivul care a dus steagul României la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Data și locul nașterii: 20 august 1987, Constanța
Oraș de reședință actual: București

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.831279323881357/831279750547981/?type=3&theater

Palmares:
Jocurile Olimpice
Londra (Marea Britanie, 2012) – medalie de argint (sol)
Londra (Marea Britanie, 2012) – medalie de bronz (echipe)
Atena (Grecia, 2004) – medalie de aur (bârnă)
Atena (Grecia, 2004) – medalie de aur (sol)
Atena (Grecia, 2004) – medalie de aur (echipe)
Campionatele Mondiale
Stuttgart (Germania, 2007) – medalie de bronz (echipe)
Melbourne (Australia, 2005) – medalie de bronz (bârnă)
Anaheim (California, 2003) – medalie de argint (echipe)
Anaheim (California, 2003) – medalie de argint (sol)
Anaheim (California, 2003) – medalie de argint (bârnă)
Finale de Cupă Mondială:
Birmingham (Marea Britanie, 2004) – medalia de aur (bârnă)
Birmingham (Marea Britanie, 2004) – medalia de argint (sol)
Campionatele Europene
Cluj-Napoca (România, 2017) – medalie de aur (bârnă)
Berna (Elveția, 2016) – medalie de bronz (sol)
Berna (Elveția, 2016) – medalie de bronz (bârnă)
Bruxelles (Belgia, 2012) – medalie de aur (echipe)
Bruxelles (Belgia, 2012) – medalie de aur (bârnă)
Bruxelles (Belgia, 2012) – medalie de argint (sol)
Volos (Grecia, 2006) – medalie de aur (bârnă)
Volos (Grecia, 2006) – medalie de argint (echipe)
Volos (Grecia, 2006) – medalie de bronz (sol)
Debretin (Ungaria, 2005) – medalie de aur (bârnă)
Amsterdam (Olanda, 2004) – medalie de aur (echipe)
Amsterdam (Olanda, 2004) – medalie de aur (bârnă)
Amsterdam (Olanda, 2004) – medalie de aur (sol)
Campionatele Naționale:
2016 – medalie de aur (echipe)
2016 – medalia de aur (bârnă)
2016 – medalia de aur (sol)
2011 – medalia de argint (bârnă)
2011 – medalie de bronz (sol)
2007 – medalie de aur (sărituri)
2007 – medalie de aur (bârnă)
Cupa Mondială de la Doha:
Doha (Qatar, 2017) – medalia de argint (bârnă)
Doha (Qatar, 2016) – medalia de aur (bârnă)
Doha (Qatar, 2012) – medalia de aur (bârnă)
Doha (Qatar, 2012) – medalia de aur (sol)
Cupa Mondială de la Baku (2017):
Medalia de aur (bârnă)
Medalia de aur (sol)
Cupa Mondială de la Ghent:
Medalia de aur (bârnă)
Mexican Open (2016):
Medalia de aur (sol)
Medalia de aur (bârnă)
Competiții amicale:
Chemnitz (2016) – medalie de bronz (echipe)
Belgia-România-Germania (2016) – medalie de argint (echipe)
Franța-România (2015) – medalie de aur (echipe)
România-Franța-Germania-Italia (2012) – medalie de aur (echipe)
Germania-Marea Britanie-România (2012) – medalie de aur (echipe)
Franța-România (2012) – medalie de aur (echipe)