More

  S-a lansat BiziLIVE CLUB în București

  Marti 14.01.2020 s-a lansat BiziLIVE CLUB!

  BiziLIVE CLUB este o comunitate dedicată antreprenorilor, managerilor, angajatorilor si angajatilor care își doresc un mix de vizibilitate, educație antreprenorială, financiara, dezvoltare personală, prezență online, acces la evenimente dedicate, networking și TV.

  Primul eveniment a demarat cu o serie de exerciții interactive cu membrii comunitații.
  Am asistat la o sesiune de identificare a valorilor personale, o evaluare a obiceiurilor zilnice dar și o discuție live interactivă despre cum ne vom realiza obiectivele în acest an!

  biziclub si bizilivetv la primul eveniment din comunitate , business networking bucuresti
  bizilive club business networking bucuresti

  Toate aceastea au fost orchestrate de Andrei Rosu într-un mod relaxat și prietenos!
  Gazdele, echipa BiziLive TV, s-au ocupat de networking și s-au asigurat ca atmosfera sa fie deschisă către relații de business!
  La final s-a deschis șampania și paticipanții împreună cu gazdele, au sărbatorit noul început de an cu încredere și motivație pentru rezultate profesionale si personale in 2020.

  Andrei Rosu invitat BiziCLUB
  Andrei Rosu live la BiziLIVE CLUB

  Întrebat de echipa BiziLIVE TV: Cât de important este networkingul de business pentru antreprenori și ce beneficii aduce, unul dintre Fondatorii BiziLIVE CLUB a raspuns:

  Din perspectiva mea, business networking-ul are multiple beneficii, iar primul pe care îl menționez acum, este cel “Educațional”. Alegând o comunitate de business, care are focus pe valori și educație, vei avea parte de multiple experiențe de business și nu vei mai fi nevoit să inventezi noi “roți”.

  Roata a fost deja inventata în diverse forme chiar și patrată.

  Business-ul fiecaruia dintre noi depinde de nivelul de dezvoltare profesionala și personală al fiecarui antreprenor sau manager.

  Afacerea și cifrele depind de “capitanul“ care conduce nava.  La fiecare întâlnire de comunitate se dezbat provocari din mai multe industrii și mereu sunt oferite solutii și metode pentru rezolvare de la experți sau alți antreprenori care deja au depașit provocarile pe care toți le întâlnim la un moment dat în calatoria de business.

  Un alt beneficiu, pentru orice afacere, este contruirea unei rețele de furnizori de încredere: avocat, contabil, consultant fiscal. Aceștia sunt oamenii cheie din afacerea ta. Îi poți identifica și pe internet, dar cand o comunitate îi recomandă, decizia este mult mai ușoară, caștigi mai mult timp (pentru vânzari sau marketing) și rezultatele business-ului sunt mai bune.

  Daca vei reuși să ajuti comunitatea cu produsele / serviciile tale, te vei bucura de un alt beneficiu: oamenii din comunitate vor începe ușor, ușor să te recomande.

  Astfel, brand-ul tău va fi (mai) cunoscut și te vei bucura de tranzacții si creșterea vânzarilor. Nu se întamplă peste noapte! Business networking-ul este un marathon, nu un sprint de weekend!

  Constantin Paraschiv – Co-Fondator BiziLIVE CLUB
  biziclub evenimente de networking bucresti
  bizilive club evenimente de networking bucurești

  Banii obținuți din vânzarea biletelor au fost donați către Autism Voice și se vor transforma in ore de terapie pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

  BIziLIVE Club, evenimente business networking Bucuresti

  Evenimentul urmator BiziClub, va avea loc marțea viitoare 21.01.2020 de la ora 19:00, în aceeași locație primitoare Spațiuliber AWE . Adaptive Work Environment.
  Pentru înregistrare la următoarele evenimete BiziClub, puteți utiliza acest link: http://bit.ly/biziclub

  Echipa BiziLIVE TV la evenimentul de business networking BIziCLUB
  BiziLIVE CLUB – Business & Networking Bucuresti