Secretele Minții de Milionar ajung și în România

Secretele Minții de Milionar ajung și în România. Curs intesiv marca T.Harv Eker

Iată ce ne spune T. Harv Eker, best selling autor al revistei New York Times, al cunoscutelor carți despre educație financiară Secrets of the Millionaire Mind și Speedwealth.

Dați-mi 5 minute și … vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieții!

T. Harv Eker este un om remarcabil, care a lansat multe afaceri și a dat faliment de nenumărate ori, până când a înțeles că trebuie să-și schimbe modul de a gândi.

Odată ce a realizat acest lucru, în câțiva ani a devenit milionar!

Ecker pleacă de la premiza că „nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol

Millionaire Mind Intesive România - Curs intesiv marca T. Harv Eker
Millionaire Mind Intesive România – Curs intesiv marca T. Harv Eker

Misiunea lui T. Harv Ecker este de a-i educa și a-i inspira pe oameni să-și trăiască potențialul maxim, bizuindu-se pe curaj, pe un scop bine definit și înfruntând cu bucurie temerile, nevoile și obligațiile. 

millionaire mind romania -curs intesiv de educatie financiara marca t.harv eker
millionaire mind romania -curs intesiv de educatie financiara marca t.harv eker

Cursurile transformaționale ale lui T.Harv Eker vor fi comunicate la MMI România în perioda 12 – 14 IULIE 2019 la Bucureșți de formatori oficiali certificați MMI, care vă vor îndruma cu profesionalism în direcția corectă.

Eker ajunge la oameni atât de eficient, deoarece le înțelege poveștile. Le știe luptele. Eker a pornit de la zero și a ajuns multi-milionar schimbându-și atât gândirea cât și atitudinea.

Folosind amestecul său unic de „streets smarts with heart”, el călătorește acum pe tot globul arătând oamenilor de toate vârstele și din toate mediile cum sa-i urmeze calea.

Eker posedă o abilitate fără egal de a-i inspira pe cei din jurul lui să caute succesul pe care și l-au imaginat întotdeauna și să ACȚIONEZE.

El daruiește metodele și pașii necesari pentru a stabili obiective și pentru a le atinge, ignorând teama și distragerile care au fost responsabile pentru lipsa de acțiune.

T. Harv Eker a ajutat la salvarea a aproape două milioane de oameni din situații financiare dificile – îndrumandu-i spre succesul financiar.

Fiecare dintre noi are setat in minte un anumit tipar financiar. Iar modul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o putem acumula, mai spune Eker.

Cursurile transformaționale ale lui T.Harv Eker vor fi comunicate la MMI România în perioda 12 – 14 IULIE 2019 la Bucureșți de formatori oficiali certificați MMI, care vă vor îndruma cu profesionalism în direcția corectă.

Dacă vrei să cumulezi bogații cu adevărat semnificative în viață, trebuie să înțelegi că tu ești cel care face lucrurile să se întâmple, în contradicție totală cu concepția că viața ți se întâmplă.

Dacă tu ești cel care a creat mediocritatea financiară, aceasta este o veste bună, înseamnă că tot tu poți fi și cel care poate crea prosperitatea financiară!

Articole Corelate