Acasă Business Taverna Racilor: Chic, Elegant, Prietenos

Taverna Racilor: Chic, Elegant, Prietenos

Paul Richard Nicolau este fondator Taverna Racilor. O afacere pornita fara niciun fel de experienta si cu un capital de start de 8000 de lei imprumutati de la un prieten.
Taverna Racilor este un proiect marca raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci.

Am depistat racii, am gasit cu ce sa-i prind si de la un om care statea la calculator, a trebuit sa ma transform intr-un pescar de raci, neavand niciun fel de experienta.

Din 2009, Raci.ro deține și operează întreaga crescătorie de raci si este prima companie în acest domeniu și cei mai mari furnizori de raci vii.

http://https://youtu.be/a-6H9u7YJEE

Taverna Racilor este locul ideal, in care poti incerca preparate pe baza de raci si nu numai, pregatite de bucatari cu experienta, dupa retete inedite. In meniul restaurantului se regasesc produse proaspat si atent preparate, printre care, raci fierti asezonati cu condimente specifice, pui de balta pane, creveti, midii si multe altele.

Am avut spiritul antreprenorial in sange si aveam nevoie de un business. Aveam 25 de ani si vroiam sa fac ceva pe cont propriu, dar “din nimic”.

Am discutat Live cu Paul despre:
– Povestea Raci.ro si Taverna Racilor
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor
– Cum dezvolti o afacere de succes in domeniul gastronomiei

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea...
video

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest. Mădălina Cioc este Director de Admiteri și Comunicare la International School of Bucharest, școală internațională care urmează...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach. Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer . De formație educator și...
video

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational. Gáspár György este expert național și formator de opinie în sănătate relațională. Psiholog clinician și psihoterapeut...