Acasă Business Taverna Racilor: Chic, Elegant, Prietenos

Taverna Racilor: Chic, Elegant, Prietenos

Paul Richard Nicolau este fondator Taverna Racilor. O afacere pornita fara niciun fel de experienta si cu un capital de start de 8000 de lei imprumutati de la un prieten.
Taverna Racilor este un proiect marca raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci.

Am depistat racii, am gasit cu ce sa-i prind si de la un om care statea la calculator, a trebuit sa ma transform intr-un pescar de raci, neavand niciun fel de experienta.

Din 2009, Raci.ro deține și operează întreaga crescătorie de raci si este prima companie în acest domeniu și cei mai mari furnizori de raci vii.

http://https://youtu.be/a-6H9u7YJEE

Taverna Racilor este locul ideal, in care poti incerca preparate pe baza de raci si nu numai, pregatite de bucatari cu experienta, dupa retete inedite. In meniul restaurantului se regasesc produse proaspat si atent preparate, printre care, raci fierti asezonati cu condimente specifice, pui de balta pane, creveti, midii si multe altele.

Am avut spiritul antreprenorial in sange si aveam nevoie de un business. Aveam 25 de ani si vroiam sa fac ceva pe cont propriu, dar “din nimic”.

Am discutat Live cu Paul despre:
– Povestea Raci.ro si Taverna Racilor
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor
– Cum dezvolti o afacere de succes in domeniul gastronomiei

Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

NEXT: educatia viitorului cu Corina Popa | Școala de gramatică

Corina Popa – activist în educație, fondator al Școlii de gramatică. Corina este președinte al organizației InterEDU, consilier pe probleme de educație la Parlamentul României...
video

Antreprenoriat Cultural cu Cristian Diaconescu | Diplomat

Diaconescu Cristian este diplomat, de formaţie juridică. În 1983 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, iar în 2007 a obţinut titlul de doctor în...
video

12 Antreprenoriat Sanatos cu Traian Titirisca | Nefumatori.ro

Traian Titirisca este intiatorul programului Nefumatori.ro - un proiect adresat fumătorilor care vor să se lase de fumat. Și eu am fost fumător Cât am fost...
video

Educatie Financiara cu Alexandru Păunescu | CSALB

Alexandru Paunescu este reprezentantul Băncii Naționale în Colegiul de Coordonare al CSALB și totodată purtătorul de cuvânt al Centrului de Soluționare a Litigiilor în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT