Acasă Stiri TEDxFloreasca: o nouă abordare în industria evenimentelor de dezvoltare personală din România

TEDxFloreasca: o nouă abordare în industria evenimentelor de dezvoltare personală din România

Primul eveniment TEDxFloreasca a reușit să atragă vineri, 8 iunie 2018, aproximativ 300 de participanți (public, parteneri, sponsori, reprezentanți media, organizatori & voluntari) care au creat o experiență diferită față de toate evenimentele TEDx organizate până acum în România. Evenimentul a beneficiat de la bun început de o abordare nouă, organizatorii având ca principală strategie crearea unei premiere românești: primul eveniment TEDx în aer liber. Tema evenimentului, “New Evolution Way”, s-a regăsit și în alte detalii de organizare, de la promoționale, parteneriate media sau transmisiune live, până la banalul cod vestimentar recomandat pentru participarea la conferință.

Am pornit de la ideea de schimbare venită din admirația pentru lucruri, oameni și experiențe noi. De aici nevoia unui spațiu care să poată susține de la început mesajul pe care doream să îl transmită tema emblemă a conferinței. Am ales acoperișul Mall Promenada pentru că am vrut să oferim o experiență la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat. S-a dovedit o alegere apreciată de majoritatea celor care ne-au fost alături pe 8 iunie”, a spus Adrian Cioroianu, Lead Organizer.

Partenerii și colaboratorii evenimentului au înțeles mesajul pe care organizatorii au vrut să îl transmită chiar și prin detalii mici și au oferit elemente în concordanță cu ideea de NOU, promovată intens de toți cei implicați în proiect.

Evenimentul a fost transmis integral LIVE, prin Facebook livestream, iar la fața locului partenerii media au realizat interviuri cu participanții și invitații.

 

Sunt foarte angajată în industria de evenimente și am constatat de mult timp o nevoie acută de adaptare a atmosferei generale la modul în care sunt construiți participanții. Publicul de astăzi, în special la un eveniment TEDx, este compus majoritar din reprezentanți ai generațiilor Z și Millenials. Ei au un stil de viață și învățare diferit, își doresc flexibilitate și libertate de mișcare și acțiune. Nu le putem oferi ceea ce mulțumește un public având media de vârstă de 40+”, a declarat Eliza Nițescu, Marketing Manager al TEDxFloreasca.

Tema evenimentului a fost “NEW – New Evolution Way”, subiectul principal de anul acesta fiind schimbarea prin deschiderea la nou. Cele 20 de discursuri și 3 momente de tip “performance” au fost derulate ținând cont de structura: tehnologie & design, minte & emoții, afaceri și nu în ultimul rând, contribuție socială.

Speakeri și invitați TEDxFloreasca 2018 [NEW] au fost:

Theodor Paleologu (profesor), Liviu Vasilescu (designer), Laur Neagu (inginer în computere), Ionuţ Budişteanu (inventator), Andy Manole (trainer), Georgiana Cristea (profesor), Matei L. Buţă (fotograf), Tedy Necula (producător de film), Francisc Adrian Helstern (sociolog), Liviu Lucaci (actor, regizor & scriitor), David Iachetta (antreprenor), Mihai Guran (consultant pentru afaceri), Iancu Guda (expert financiar), Oana Doboşi & Raluca Selejan (antreprenori), Anca Gheorghiu & Ermil Diaconescu (traineri), Dan Păvăloiu (jurnalist), Polixenia Rodină (coach), Titi Aur (pilot de raliuri), Horia Văcărescu (muzician), Cristina Creţu (expert în comunicare), Amalia Năstase (antreprenor), Mirela Nemţanu (director executiv), Mugur Pop (fermier)

Mai multe detalii despre eveniment şi despre cei care au fost prezenţi pe scenă se găsesc la http://tedxfloreasca.ro/, http://tedxfloreasca.ro/2018-speakers/

Evenimentul TEDxFloreasca[NEW] a fost susținut de Promenada Mall, NN România, Super Mercato și Teraplast, în calitate de parteneri principali.

Alţi parteneri ai evenimentului: Aqua Carpatica, Subway, Lays, Constantin Nautics, Epics, Cramele Hamangia, Rives, ACKnowledge, Promer Group, Barleta, Evrika Publishing, Private Sommelier, Solo Caffe, Rotary Club Oradea, InJoy Travel, CaliVita, TSP, Ynna Ignat make-up artist, Vitrine Media, Tropeum

Parteneri media: BiziLive TV, Digi FM, Cotidianul, Radio Romania Cultural, Canal 33, Blitz TV, Business Days, Sales Magazine.

Înainte de închiderea evenimentului, a fost anunțată deja ediția TEDxFloreasca 2019 (24 Mai), a cărei temă este: „SMILE, the power of positive psychology”. Pentru cea de-a doua ediție organizatorii au luat deja decizia legată de o nouă premieră a unui eveniment TEDx în România, o noutate care va fi anunțată la momentul lansării vânzărilor de bilete (iulie 2018).

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT