Publicitate
Tell Me Your Story cu Andreea Rosca | Scriitor, antreprenor.

Andreea Rosca este scriitor, antreprenor și un explorator curios al lumii antreprenoriale.

După o carieră de aproape două decenii în media de business, a decis să aleagă un drum pe cont propriu. Este fondator al ”The Vast&The Curious”, un proiect de interviuri care explorează strategia, principiile, deciziile și cultura internă din companiile construite de antreprenori români. Este co-autor al cărții „Cei care schimbă jocul”, prima și singura carte despre gândirea și deciziile antreprenorilor români care au construit companii remarcabile.
Organizeză programul “Effectuation Way”, un program intensiv de deprindere a principiilor de gândire antreprenorială. Scrie despre toate acestea pe www.andreearosca.ro. Andreea este, de asemenea, co-fondator al Fundației Romanian Business Leaders.

Tema discutiei din aceasta editie a fost: Cum putem sa construim relatii cu oamenii ca oameni, nu ca ”parteneri”, ”clienti”, ”angajati” si nu prin filtrul unor modele si teorii (motivationale, de dezvoltare, de vanzari etc).
„Mi se pare ca traim inconjurati de o groaza de bullshit si de putin bun simt, in sensul lucrurilor firesti si normale, umane. Ne-am pierdut curiozitatea, dorinta de a invata, emotiile, umanitatea si toleranta si le-am schimbat cu sabloane si cerititudini si group think si adevaruri nefundamentate si foarte mult cinism.”

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Publicitate