Diana Cosmin este Jurnalist de lifestyle la Fine Society.
“Scriu de când mă știu. Mai bine zis nu-mi aduc aminte de vreun moment al vieții mele în care să nu îmi fi dorit să fac asta și DOAR asta.
Timp de 8 ani, între 2009 și 2017, am scris despre viață, business și lifestyle pentru Forbes România. Am fost redactor-șef al revistei lunare ForbesLife și al revistei trimestriale Up by Forbes, încă de la apariția lor pe piață. Am avut în paralel, timp de patru ani, o rubrică lunară în Cosmopolitan România, care s-a concretizat în 2012 și într-o carte, „Poveștile unei inimi” (Editura Curtea-Veche).
Deși scriu de când mă știu, de studiat am studiat Diplomație și Relații Internaționale, iar de dragul acestei pasiuni am locuit în cinci colțuri de lume: St.Louis, Missouri (Statele Unite), Londra, Leiden (Olanda), Geneva și Viena.
„Fine Society” e un proiect împotriva oricărui curent, trend sau strategii a industriei. E un site unde se scrie mult, lung, dens. E un site fără multe poze și, în orice caz, fără poze cu MINE.
E un site fără o echipă în spate (sunt doar eu, iar pe partea tehnică este Petruș Bălașa, omul meu de bază). E un proiect făcut împotriva a tot ceea ce mi s-a spus vreodată: că oamenii nu mai citesc, că nu mai au răbdare cu poveștile lungi și complexe, că acum e vremea video-urilor de 5 secunde și a pozelor frumoase cu caption de maximum două rânduri.
„Fine Society” este lumea văzută prin ochii mei, dar pe care vă invit să o treceți prin filtrul propriu și să devină a voastră. Aceasta este magia lucrurilor frumoase: sunt valabile la purtător, se transformă la nesfârșit și arată minunat din orice unghi privești.”

Am aflat din aceasta emisiune despre:
– Sustenabilitatea în viața de zi cu zi
– Minimalism
– Influencing-ul ca responsabilitate: dacă tot suntem „influenceri”, CE vrem să influențăm cu adevărat? Cum ne gestionăm responsabilitatea față de comunitate? Ce promovăm și cum?