Miercuri 4 decembrie ora 20:00 v-am invitat la o noua ediție #live Tell Me Your Story.
„Care este povestea ta?”
De la aceasta intrebare s-a nascut cel mai nou format marca BiziLIve TV „Tell me your story”
In afara de întrebările tipice despre educație, afacere, proiectul, orașul de origine, titlul postului sau echipa pe care o susții, Ne dorim sa aflăm „Povestea Ta”!
Invitata speciala:
Diana Stanculeanu | Psihoterapeut și expert național în sănătate mintală
Din cuprinsul emisiunii:

✅ Copilărie, familie
✅ Nevoi emoționale și nu numai!
—————————————-
Despre Diana Stănculeanu

Diana este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştinţele Educaţiei, dar şi a Şcolii de Psihoterapie din cadrul Asociaţiei Române de Terapii Cognitiv Comportamentale, un program de doctorat în pregătire la Universitatea Bucureşti, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală. Colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei. Este formator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și autor al platformei paginadepsihologie.ro.
—————————————-
Despre Realizatorul Emisiunii

Sunt Gabriela Blaga – un om care crede că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră, nici mai devreme, nici mai târziu. Depinde doar de noi cum asimilăm lecțiile primite din aceste interacțiuni, evenimente. O femeie care s-a auto-descoperit în urma unui eveniment mai puțin plăcut (endometrioza) și care a avut curajul să demisioneze dintr-o poziție managerială, din cadrul unei corporatii, pentru a-și aloca timp pasiunilor și visului de a deveni antreprenor!
Iubesc oamenii si imi place sa descopar povesti, experiente de viata care inspira! Cred ca proiectul social-educational BiziLive asta face: faciliteaza invatarea, conectarea, pornind de la exemple practice aduse de oamenii de langa noi. Acest lucru a fost suficient pentru a ma convinge ca as vrea sa fac parte din echipa! 🙂
Oamenii frumosi te energizeaza, iti ‘hranesc’ nevoia de cunoastere, intr-o maniera asemanatoare, daca nu, chiar mai buna, cu a cartilor. Sa ‘citesti’ povestea de viata a unui om, stand fata in fata si ascultandu-l este o experienta speciala de manifestare a conexiunii sociale.
Gratie noii emisiuni BiziLive ‘Tell me your story’, vom putea aduce, in fata privitorilor, oameni care reprezinta mai mult decat eticheta data de o functie sau un statut; vom invita oameni care impartasind din ADN-ul personal pot deveni exemple de curaj, creativitate, inovatie!