Publicitate
Tell me Your Story cu Gabriela Voinea | Jurnalist.

Gabriela Voinea, 42 de ani absolventa a Facultatii de Drept si a SNSPA, specializarea Administratie Publica.
„Am o cariera de 19 ani in TVR unde am inceput ca si asistent manager la TVR Cultural, mai apoi am lucrat ca si documentarist, reporter, iar astazi sunt jurnalist TVR2.
Am lucrat la proiecte precum: Mari romani, Cerbul de Aur, Craciun, Revelion, Cealalta Romanie, Cine-i sefu aici? Romania frumoasa, emisuni culturale, sociale si de divertisment, iar de 4 ani fac parte din echipa A doua emigrare, emisiune care se afla la sezonul cu numarul 10 si este difuzata pe TVR3! Proiectul A doua emigrare prezinta povestea frumoasa a romanilor care au fost plecati peste hotare, sacrificiile si eforturile acestora si intoarcerea acasa, acasa in Romania!
Extra curricular fac parte din echipa de PR a Grupului de Spitale Memorial din Istanbul si fac voluntariat pentru bolnavii de cancer, de peste 2 ani!
Imi impart viata, familia, casa, zilele si noptile cu campaniile acelora aflati in suferinta, televiziunea si micuta mea de 7 ani Daria Maria, Universul si ratiunea mea nascuta prin inima, pentru care multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a dat-o!”

Am aflat din acest episod: Cine este Gabriela Voinea si puntea de legătură pe care a creat-o intre Turcia și România

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Publicitate