Tell me Your Story cu Gabriela Voinea | Jurnalist

"Imi impart viata, familia, casa, zilele si noptile cu campaniile acelora aflati in suferinta, televiziunea si micuta mea de 7 ani Daria Maria, Universul si ratiunea mea nascuta prin inima, pentru care multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a dat-o!"

84

Tell me Your Story cu Gabriela Voinea | Jurnalist

Cu aceasta serie de episoade ne dorim sa depasim etichetele, sa ajungem la pasiuni, la directie si la creativitate! Să ajungem la adevartul „TU” prin povestea ta.
Povestea ta este distractivă, neașteptată și plină de viață. Este arcul narativ al vieții tale, motivațiile tale, obiectivele tale, ceea ce te trezește dimineața și de ce faci ceea ce faci.
Nu este un rezumat al realizărilor anterioare sau chiar al activităților curente. Nu este o listă de hobby-uri
Tu trăiesti o poveste? Care este? Hai sa o impartasești cu noi!

VIDEO 

Află povesta de viață lui Gabriela Voinea Extra care face parte din echipa de PR a Grupului de Spitale Memorial din Istanbul si face voluntariat pentru bolnavii de cancer, de peste 2 ani!

“Imi impart viata, familia, casa, zilele si noptile cu campaniile acelora aflati in suferinta, televiziunea si micuta mea de 7 ani Daria Maria, Universul si ratiunea mea nascuta prin inima, pentru care multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a dat-o!”

Despre Realizator 

Enache Nicuta a fondat in anul 2014 Osteria Ciao Niki dupa ce a lucrat timp de 12 in Italia, la Roma.
Nimeni nu o credea când spunea că se va întoarce în țară să-și deschidă propria ei afacere. Nici familia, nici patronii de restaurante la care lucrase în Roma.
“Dacă omul acela avea încredere în mine să-i gestionez afacerea, mi-am spus că e momentul să am și eu ceva încredere în mine. Știam că nu mă va aștepta nimeni cu un covor roșu, dar asta nu se întâmplase nici în Italia.
Plecasem la 19 ani din țară. Atunci habar n-aveam nici de București, nici de ceea ce se întâmplă în lumea asta. Eram un copil speriat, care nu trecuse prin viață.
12 ani mai târziu, m-am trezit singură, a nimănui, într-un oraș unde nu știam pe nimeni, Bucureștiul.”

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.858358301173459/858358487840107/?type=3&theater

 

Despre Invitat

Gabriela Voinea, 42 de ani absolventa a Facultatii de Drept si a SNSPA, specializarea Administratie Publica.
“Am o cariera de 19 ani in TVR unde am inceput ca si asistent manager la TVR Cultural, mai apoi am lucrat ca si documentarist, reporter, iar astazi sunt jurnalist TVR2.
Am lucrat la proiecte precum: Mari romani, Cerbul de Aur, Craciun, Revelion, Cealalta Romanie, Cine-i sefu aici? Romania frumoasa, emisuni culturale, sociale si de divertisment, iar de 4 ani fac parte din echipa A doua emigrare, emisiune care se afla la sezonul cu numarul 10 si este difuzata pe TVR3! Proiectul A doua emigrare prezinta povestea frumoasa a romanilor care au fost plecati peste hotare, sacrificiile si eforturile acestora si intoarcerea acasa, acasa in Romania!
Extra curricular fac parte din echipa de PR a Grupului de Spitale Memorial din Istanbul si fac voluntariat pentru bolnavii de cancer, de peste 2 ani!

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.858358301173459/858358857840070/?type=3&theater

VIDEO