Tell Me Your Story cu Mihaela Feodorof | Yourway.ro

Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care face ceea ce ii place!
Dupa 16 ani petrecuti la BRD – Groupe Societe Generale pe pozitia de director HR, numele ei este acum direct legat de Yourway, companie pe care a infiintat-o cu 10 ani in urma si care acopera doua directii de business:
Yourway, care ofera servicii de evaluare si consiliere pentru studenti, elevi si copii (incepand cu varsta de 2,5 ani). Aici nucleul in jurul caruia se lucreaza este format de copii si adolescenti/tineri. Aici, specialistii ii ajuta sa fie constienti de cat de valorosi sunt, de cum isi pot fructifica potentialul si sa se cunoasca mai bine.
In egala masura, se lucreaza cu cei care intervin in educatia copiilor, educatori, invatatori, profesori sau dascali si, nu in ultimul rand cu parintii, care e bine sa le lase acestora libertatea de a deveni ce sunt ei mai de pret, pe masura potentialului lor si nu sa devina ceea ce ei (parintii) isi doresc.
Performance Way, o directie care se adreseaza companiilor, oamenilor de business si lederilor, specializata in servicii de business consulting, executive si transformatinal coaching. Ca business consultant, Mihaela ofera instrumentele prin care liderii isi pot calibra resursele umane in stransa legatura cu strategia de dezvoltare a companiei, astfel incat businessul sa devina mai profitabil. Astfel, se redeseneaza modelul organizational, pornind
de la personalitatea, abilitatile si competentele persoanelor-cheie din
companie.
Toate actiunile si proiectele pe care le-a derulat pentru adolescenti si/sau studenti au fost motivate si de statutul de parinte al Mihaelei. Ea insasi mama a 3 baieti (studenti), stie care sunt pragurile si perioadele critice specifice fiecarei varste. Asadar, teoria s-a intalnit in mod armonios cu practica 
Cum Mihaelei il place foarte mult sa scrie, dupa primii 5 ani de activitate, si-a adunat eseurile si opiniile aparute in presa intr-un volum aparut la editurTandem, cu titlul “O sa mori de foame”.

Am aflat din acest episod: cum ‘Caut mereu firul rosu’?

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii