„Care este povestea ta?”
De la aceasta intrebare s-a nascut cel mai nou format marca BiziLIve TV „Tell me your story”
In afara de întrebările tipice despre educație, afacere, proiectul, orașul de origine, titlul postului sau echipa pe care o susții, Ne dorim sa aflăm „Povestea Ta”!

Invitata speciala: Mirela Bucovicean | Fondator Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries
Din cuprinsul emisiunii:

✅ Despre viata unui om inovator in business, si nu numai
✅ Despre antreprenoriatul cu … “Molecule”

 Despre Mirela Bucovicean

29 de ani experienta in 9 industrii diferite si mai mult de 13 job-uri costituie o baza solida de cunostinte pentru Mirela Bucovicean, desemnata de 4 ori una dintre cele mai puternice femei in business de catre Business Magazine si castigatoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat.
In 2010, Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule –F.com, prima platforma de comercializare si promovare a produselor realizate de designeri romani. Molecule F este un concept puternic care a generat un trend in piata. In mai putin de un an de la infiintare a devenit revelatia modei romanesti si un benchmark al industriei.
Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepașeste părăsind în permanență zona de confort dezvoltand idei out of the box în perioade care pentru alții pot fi riscante, urmărind cu atenție nevoile pieței. Cheia succesului ei professional este ca in fiecare zi are asteptari mai mari de la ea, nu se opreste atunci cand intervine succesul de moment, este curioasa, cauta solutii si raspunsuri si da ceva inapoi comunitatii.