Tell Me Your Story | Vlad Eftenie Lector Dr. Arh, UAUIM

Cu aceasta serie de episoade ne dorim sa depasim etichetele, sa ajungem la pasiuni, la directie si la creativitate! Să ajungem la adevartul „TU” prin povestea ta.
Povestea ta este distractivă, neașteptată și plină de viață. Este arcul narativ al vieții tale, motivațiile tale, obiectivele tale, ceea ce te trezește dimineața și de ce faci ceea ce faci.
Nu este un rezumat al realizărilor anterioare sau chiar al activităților curente. Nu este o listă de hobby-uri
Tu trăiesti o poveste? Care este? Hai sa o impartasești cu noi!

Discutie liberă despre:
✅ vulnerabilitatea oamenilor, vulnerabilitatea Bucurestiului
✅ autenticitate, creativitate, curaj
✅ emotii captate si transmise de fotografie

VIDEO

Despre Realizator:

Sunt Gabriela Elena Blaga – un om care crede că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră, nici mai devreme, nici mai târziu. Depinde doar de noi cum asimilăm lecțiile primite din aceste interacțiuni, evenimente. O femeie care s-a auto-descoperit în urma unui eveniment mai puțin plăcut (endometrioza) și care a avut curajul să demisioneze dintr-o poziție managerială, din cadrul unei corporatii, pentru a-și aloca timp pasiunilor și visului de a deveni antreprenor!
Iubesc oamenii si imi place sa descopar povesti, experiente de viata care inspira! Cred ca proiectul social-educational BiziLive asta face: faciliteaza invatarea, conectarea, pornind de la exemple practice aduse de oamenii de langa noi. Acest lucru a fost suficient pentru a ma convinge ca as vrea sa fac parte din echipa! 🙂
Oamenii frumosi te energizeaza, iti ‘hranesc’ nevoia de cunoastere, intr-o maniera asemanatoare, daca nu, chiar mai buna, cu a cartilor. Sa ‘citesti’ povestea de viata a unui om, stand fata in fata si ascultandu-l este o experienta speciala de manifestare a conexiunii sociale.
Gratie noii emisiuni BiziLive ‘Tell me your story’, vom putea aduce, in fata privitorilor, oameni care reprezinta mai mult decat eticheta data de o functie sau un statut; vom invita oameni care impartasind din ADN-ul personal pot deveni exemple de curaj, creativitate, inovatie!

Publicată de BiziLive TV pe Marţi, 7 mai 2019

 

Despre Invitat:

Vlad Eftenie este Lector Dr. Arh. si Membru al asociaţiilor profesionale OAR si RUR.
Cercetare doctorală cu subiectul “Fotografia, instrument metodic de studiu în planul imaginii urbane”. Lector în cadrul departamentului Sinteza de Proiectare al UAUIM, titular al cursului teoretic “Fotografia ca instrument de studiu şi cunoastere în arhitectură”. Absolvent al UAUIM în 2003 şi al Masterului franco-român de Dezvoltare Urbană Integrată în 2005.
Autor şi co-autor al unor numeroase studii şi proiecte de arhitectură/urbanism în domeniile educaţiei, comercial, administrativ şi rezidential, in colectivul agenţiei de arhitectura Baumarc Proiect.
Autor al unor numeroase articole în reviste de specialitate având ca subiect arhitectura şi fotografia de arhitectură.
Autor/co-autor al unor numeroase expoziţii de fotografie urbană şi de arhitectură, atât în România (Bucureşti, Timişoara, Baia Mare, Negreşti-Oaş) cât şi în străinătate (Berlin, Lisabona, Toulouse, Padova, Dublin, Veneţia, Viena).
Reprezentant al României în cadrul EuroARTPhoto, expozitie cu participare internationala organizata de Ufficio Stampa sub patronajul Uniunii Europene, la Milano si Roma, 2014-2015.
Iniţiere şi susţinere a numeroase workshopuri şi ateliere de fotografie urbană/street/de arhitectură în Bucureşti, Cluj, Braşov, Botoşani, Constanţa.
Premiu în cadrul competiţiei internaţionale de fotografie urbană CBRE Urban Photographer of the Year, 2011.
Câştigător al secţiunii Open Low Light din cadrul Sony World Photography Awards, 2014.
Membru in echipa oficiala de fotografi ai Festivalului Enescu, editia 2015.
Colaborator al Radio Romania Cultural in cadrul rubricii “Orasul vorbeste”, din 2016
Inclus in galeria “Forbes Heroes” de catre publicatia Forbes Romania, 2016.

VIDEO

Articole Corelate