The Future Today cu Marian Sîmpetru Managing Partner eSolutions.

Cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de software, de la programator la arhitect, Marian Simpetru este Managing Partner la eSolutions.ro, unde participă la dezvoltarea de soluții și arhitecturi software personalizate.
Pe parcursul ultimilor trei ani, s-a implicat activ în conceperea arhitecturilor pentru platforme de big data, precum și în gestionarea diverselor proiecte de tehnologie, pe care le supraveghează din momentul lansării și până la livrare.
• Experiență vastă în industria IT
• Inființează eSolutions în 2001, alături de partenerul său, Ionuț Comșa
• Peste 15 ani de experiență în managementul IT
• Speaker la evenimente locale și internaționale despre tehnologii Open Source, Java și Big Data

eSolutions.ro este o companie românească de software, cu prezența și în Germania, de 18 ani pe piață. Cu o prezenta discreta, dar cu foarte mult know-how și activitate pe tehnologii emergente. IoT, AI, big data etc. Dezvolta produse care schimba domenii.
Produsele lor redefinesc atat experienta de cumpărare la raft, cât și experienta companiei cu publicul ei (profilarea consumatorului, oferirea de soluții personalizate în funcție de profil, pricing etc.).
“Dezvoltam de 17 ani solutii software inovative pentru companii si le integram in sisteme tehnologice complexe. O parte importanta din activitatea noastra se bazeaza pe metodologii si echipe de dezvoltare de tip Agile. Portofoliul nostru de clienti e in general format din companii cu activitati in sectoarele de comert, telecomunicatii si logistica.
Printre clientii nostri, se afla Carrefour, REWE, Regina Maria, Deutsche Telekom, Metro Systems sau ANPIS.
Oferim know-how aplicat prin produsele dezvoltate in sectoarele managementului de preturi si al finalizarilor de comanda prin terminale mobile, precum si al solutiilor dezvoltate sub forma de microservicii scalabile sau de integrari complexe.”

Am aflat din acest episod:

☑️Ce sunt tehnologiile emergente și beneficiile utilizarii acestora
☑️Cum se schimba un domeniu prin tehnologie
☑️Cum se vede retailul și experienta de cumpărare din viitorul apropiat
☑️Cum se gestionează eficient cantitatea uriașă de date pe care o au companiile din domeniu
☑️Ce înseamnă să fii Agile
☑️ eSolutions Academy – cursuri pentru angajații companiilor pentru a-i pregăti pentru schimbările după implementarea soluțiilor
☑️Proiectul ‘Smart Schedule’ împreuna cu liceenii de la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii