Publicitate
The Future Today cu Radu Constantinescu | Co Fondator Qualitance.

Radu Constantinescu este Co-fondator si Managing Partner QUALITANCE.
A fondat QUALITANCE în 2007, alături de Ioan Iacob, crezând cu tărie în puterea tehnologiei de a schimba lumea.
Radu coordonează operațiunile companiei și este, în același timp, implicat în dezvoltarea următoarelor generații de specialiști, fiind profesor la Academia de Științe Economice, Facultatea de Cibernetică.
Astăzi, QUALITANCE are peste 200 de angajați pe 3 continente – Europa, America de Nord, Australia – și lucrează pentru unele dintre cele mai mari companii din lume (IBM, Deutsche Telekom, Virgin, IKEA, Merck etc.) pentru a construi sisteme software scalabile și proiecte strategice de inovație, utilizând tehnologii de ultimă oră – IoT, blockchain, machine learning, AR, VR.
Tom Chi – co-fondator Google[x], Radu Cautiș (fondatorul MedTech Partners) și Robert Neivert (Venture Partner al 500 Startups) s-au alăturat QUALITANCE în 2013, în calitate de advisori. În 2016, QUALITANCE a achiziționat LaunchPodium, o companie de experience design din San Francisco.
A fost „Compania Anului” (distincție ANIS), este una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere în ultimii ani (potrivit Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, Inc.5000 și Financial Times 1000) și este considerată una dintre companiile care vor contribui la dezvoltarea economiei, potrivit Bursei de Valori București, care a premiat-o în proiectul „Made in Romania”.
www.qualitance.com

Am aflat din acest episod despre:

– Pariul pe inovatie.Ce pasi faci, cum sustii, de ce ai nevoie?
– De la start-up la scale-up/Cum te scalezi?
– Cum reusesti sa te duci in international? Cum ajungi sa lucrezi in Silicon Valley?
– Pe ce tehnologii emergente mizam? Cum impacteaza tehnologia mediul de business?
– Cum construiesti o echipa care deruleaza proiecte de inovatie?

Publicitate