More

  Traian Ispasiu: Antreprenor in Sprijinul Tinerilor Antreprenori

  Traian Ispasiu, este antreprenor cu o experienta de peste 15 ani in afaceri cu activitate in diferite domenii, de la horeca, servicii, pana la productie mobilier si productie vestimentara.
  In 2003 a deschis un service auto iar in industria ospitalitatii, a debutat in 2006 cu prima locatie Caffe Tabiet. Pina in 2015 a mai deschis 6 locatii cu diferite concepte si din 2008, un proiect de organizare evenimente festive si petreceri private/corporate, Sala Natura cu o firma de catering Nana Catering.Unele afaceri au fost inchise sau vandute, altele au fost teste pentru concepte ale brandului Caffe Tabiet.
  Din 2015 este proprietarul unei linii de productie confectii, in special camasi, custom made si made to measure, pentru femei si barbati, sub brandul Marc Varga Luxury Shirts
  Tot in 2015, a fondat Valenteo sofas & beds, o linie de productie mobilier tapitat.
  Din 2017 pune bazele brandului Kardinale, un brand de lux cu produse de mobila si mobilier tapitat, in serie si la comanda, pentru HOME-OFFICE-HORECA.


  In februarie 2018, va deschide un concept unic in Romania, Kardinale Luxury Furniture & Caffe Boutique, cu un concept de pop-up store (prezentare a produselor de lux in vitrina).
  Pentru tineri si pentru a sustine mediul antreprenorial din Romania, Traian Ispasiu, din 2010, a reprezentat APAR (Asociatia pentru antreprenoriat din Romania) in functia de director executiv iar din vara anului 2016 reprezinta PTIR ( Patronatul tinerilor intreprinzatori din Romania ) in functia de vicepresedinte.
  In decursul acestor ani, a sustinut si prezentat interesele tinerilor antreprenori, in consilii consultative ale IMM-urilor organizate de Ministerul pentru antreprenoriat si in evenimente ale ministerelor/guvernului Romaniei care au avut ca dezbatere, subiecte care vizeaza antreprenorii romani.


  De asemenea, a fost si este invitat ca speaker, la diverse evenimente, impreuna cu reprezentanti ai Ministerului pentru IMM si ai Ministerului Economiei, in proiecte private, in evenimente cu si despre antreprenori, in incubatoare de business ca mentor, pentru a sustine si incuraja tinerii, sa devina antreprenori.
  “Tinerii au nevoie de sprijin si suport pentru a fi antreprenori, din acest motiv, am ales sa fiu un ambasador al antreprenoriatului in Romania si voi face tot ce-mi sta in putinta sa avem cat mai multi tineri care aleg sa devina antreprenori in Romania!” – Traian Ispasiu.

  Ideea de antreprenoriat as asocia-o foarte bine cu: A fi independent! Aceasta independenta eu am avut-o de mic copil.

  Am discutat LIVE cu Traian despre:
  – Povestea Kardinale Luxury Furniture & Caffe Boutique
  – Antreprenoriat, inceputuri, provocari, finantare, echipa si planuri de viitor
  – Programe si masuri de sprijin pentru tinerii antreprenori
  – Rolului tinerilor întreprinzători în dezvoltarea economică şi socială a României
  – Importanta educatiei antreprenoriale in randul elevilor si studentilor

  Intotdeauna am fost un bun vanzator. Am fost un om care a cautat sa-si atinga obiectivele.

  Va invitam sa urmariti emisiunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!