More

  TravelUp cu Raluca Mureșan | Travel & Lifestyle Blogger

  Joi 28 noiembrie ora 20:00, am organizat prima ediție #live a emisiunii TravelUp.
  Este o emisiune despre calatorii ca sursa de cunoastere a lumii, de inspiratie si de motivatie. E o calatorie virtuala in diverse colturi ale lumii, cu personaje reale, povesti si sfaturi de calatorie.
  Daca va place sa calotoriti, dar timpul nu va permite intotdeauna acest lucru, cea mai buna optiune este sa urmariti de acasa, online aceasta emisiune.
  Invitata speciala: Raluca Muresan | Travel & Lifestyle Blogger la Ralu Călătorește


  Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Cum sa creezi o comunitate On Line
  ✅ Beneficiile blogului de travel
  ✅ Social Media pentru pasionatii de calatorii
  ✅ Bune practici in Blogging
  ✅ Cele mai frecvente greseli din calatorii
  ✅ Idei pentru Revelion
  ✅ Top 3 destinatii turistice din Romania

  Despre Raluca Mureșan

  Raluca iubeste sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi si sa se imbogateasca prin informatii si experiente.
  Este nascuta si crescuta in Transilvania, scolita in Bucuresti 🇷🇴 si in Valencia 🇪🇸 si plimbata prin Europa si America de Nord. Este ghid de turism national si international. Are licenta de ghid in New York City, asa ca viata ei se imparte intre Europa si NYC.

  Raluca are o experienta de aproape 5 ani in presa nationala si peste 2 ani in PR, acumulate in Romania.

  Vorbeste engleza, spaniola, franceza si portugheza si intelege destul de bine si ungureste. Dintre limbile pe care a inceput sa le invete sunt germana si araba.

  Fii alaturi de Raluca in calatoriile sale!

  Hai sa cunoastem oameni noi si sa ne impartasim parerile despre lucrurile pe care le descoperim!

  Ma gasesti mereu pe Facebook si Instagram.

  Despre Formatul Emisiunii

  Azi putem simti atmosfera latina din America de Sud, maine Zen-ul specific din Asia sau aventura unui safari in Africa.
  Alaturi de profesionistii din domeniu, agentii de turism sau bloggeri de travel, vom afla informatiile necesare pentru a organiza vacanta perfecta mult visata.

  Fie ca doriți sa explorați frumoasa noastra țara, sau să mergeți intr-o aventura in strainatate, vom vorbi despre bugete necesare, cele mai bune platforme de rezervari, atractii turistice, bucatarie si traditii locale.

  Despre Realizatorul Emisiunii

  Sunt Constantin Paraschiv, am 40 de ani sunt antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor. De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.

  Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.

  Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
  Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

  La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.
  Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

  Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.