Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE Antreprenoriat & Parenting

Vă invităm în data de 1 octombrie 2019 de la ora 11:00 la ediția #live Antreprenoriat & Parenting unde Adelina o are ca invitata pe Alina Galeriu - Managing Partner Galeriu & Partners PR.

0
151
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Adelina Dondorici – Co Fondator Parenting ADS.
Meseria de părinte este foarte veche, dar oare o facem corect? În cadrul emisiunii vom aduce mai multi specialiști care vor opina pe această temă, deseori dezbătută chiar și in contradictoriu.
Pot sa devin antreprenor în industria de parenting? Alaturi de realizatorii parteneri ai emisiunii și invitatii lor, vom rapunde cu tehnici și know-how pentru părintii care vor să înceapă o carieră în industrie!
Fie ca esti parinte, specialist sau antreprenor, te invităm să ne urmarești saptămânal editiile Antreprenoriat & Parenting.

Puteti viziona aici editiile anterioare.

 

 

 

Cu o experiență de 15 ani in industria de advertising dintre care 7 ani în antreprenoriat, Adelina este co-fondator al Parenting Ads, singurul hub de digital media din România nișat pe piața de parenting și a seriilor de evenimente Social Moms, Parenting Academy si Family Expo & Festival.
Anterior Parenting Ads, Adelina a manageriat vanzarile de publicitate pentru o serie de ziare și reviste din portofoliile MediaPro, Realitatea-Catavencu si Adevarul Holding. Câteva dintre cele mai dragi proiecte pentru care lucrat sunt revistele Superbebe, Ce se intamplă, Doctore?, Dilema Veche, Academia Cațavencu si ziarul Adevarul.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Adelina Dondorici a răspuns:
Mi-am propus să dau curaj și energie industriei de parenting. Să împartasesc povesti de succes și de ce nu, povești care nu au avut un final fericit. Ca să învățăm din ele. Multe businessuri din aceasta industrie sunt pornite de mame, de mame care își doresc să petreacă din ce în ce mai mult timp cu copiii lor, care își doresc să se reinventeze si aleg calea antreprenoriatului. Cred cu tărie că unui copil, îi vine cel mai bine lăngă părinții lui, mai ales în primii 3 ani de viata. Antreprenoriatul ne poate ajuta să petrecem mai mult timp cu copilul daca stim când și cum să trasăm limite sănătoase pentru noi, pentru familia  noastră și pentru business-ul nostru.  Abia aștept ca prin poveștile altor părinți antreprenor să dau voce acestui crez al meu.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Adelina Dondorici: Pentru că îmi place ideea business-ului, pentru că sustin antreprenoriatul de parenting și antreprenoriatul local în general.

Vă invităm în data de 1 octombrie 2019 de la ora 11:00 la ediția #live Antreprenoriat & Parenting, unde Adelina o are ca invitata pe Alina Galeriu – Managing Partner Galeriu & Partners PR.