Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp. Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.

0
62
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Mihaela Raluca Tudor – Fondatoare a agenției de PR & Personal Branding , TUDOR Communication.

Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUP, unde poveștile capătă substanță!

Puteți urmări emisiunea pe site în secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV

 

 

 

Cu o experiență de 14 ani în jurnalism și comunicare, Mihaela este un antreprenor inovator, soție și mamă a doi copii. Este CEO al primei agenții de PR & Personal Branding din București, TUDOR Communication, formată exclusiv din foști jurnaliști, câștigătoare a Small Consultancy of the Year 2018 la Romanian PR AWARD. În ultimii 7 ani, echipa sa a reușit să ridice afaceri de câteva sute de mii de euro la nivelul de milioane de euro, să salveze companii de la faliment și să creeze și să mențină reputația brandurilor din diferite industrii.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Mihaela Raluca Tudor a răspuns:

Mi-am propus sa abordez, cu invitati care sunt buni profesionisti in domeniile lor, subiecte sensibile pe care le regasesc in activitatea de zi cu zi, care ajuta companiile sa inteleaga mai bine de ce este importanta comunicarea si promovarea si cum o pot optimiza permanent.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Mihaela Raluca Tudor: 

M-am alaturat proiectului BiziLive TV pentru ca isi propune sa faca educatie, pentru ca impartasim acelelasi principii. Nu fac rabat la calitate si nici nu isi propun sa creasca cu orice pret. Cred in valoare informatiei si intr-un viitor media in online.

Vă invităm în data de 28 octombrie 2019 de la ora 11:00 la ediția #live BrandUp unde Mihaela îl are ca invitat pe Matthew K. Cross.

 

 

 

 

 

 

Te poți abona la evenimentul online prin facebook chiar aici și iți vom aduce aminte despre emisiune înainte să începem!

Vom discuta Live in aceasta emisiune despre:

    • Valoarea in business
    • Cum ajungi sa produci valoare pentru companii uriase
    • Harta milionarilor