Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp. Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.

0
104
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Miruna Alaya – PR&Communication Specialist si fondator Global Communication Group.

Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUP, unde poveștile capătă substanță!

Puteți urmări emisiunea pe site în secțiunea live pe pagina de facebook BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV

Miruna Alaya este jurnalist si om de comunicare cu peste 14 ani de experientă în mass media și relatii publice. A fost reporter, corespondent, prezentator, redactor șef și realizator de emisiuni la televiziuni naționale (Digi24, Realitatea) și locale (Vox Tv). De 3 ani, și-a înființat propria agenție de PR, prin care ajută antreprenorii să își construiască business-uri puternice prin comunicare strategică.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Miruna Alaya a răspuns:

În era digitală, comunicarea este esențială oricarui business. Prin Brand Up, mi-am propus sa le ofer antreprenorilor un instrument de comunicare puternic și eficient. Cei mai buni specialisti vor explica live cum putem să ne creștem afacerea prin branding și planificare strategică, aducand idei și informații valoroase în fata audienței.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Miruna Alaya: 

Cred cu putere în faptul că educația este cea mai eficientă metodă de a construi o societate mai dezvoltată, mai civilizată și mai performantă. Mă bucur nespus ca am acum ocazia de a face parte dintr-un proiect socio-educativ, care reunește antreprenori de succes, care îi pot inspira și învața și pe alții, cum sa reușeasca. Imi doresc ca prin acest set de emisiuni să aducem informații valoroase și exemple de bună practică comunitații de business din Romania.

Vă invităm în data de 5 februarie de la ora 20:00 la ediția #live BrandUp unde Miruna îl are ca invitat pe Tudor Galos.

  •