Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE BrandUp. Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.

0
128
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Laura Dragomir – Consultant Comunicare în business, Fondator Powerful Communication.

Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP își propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUP, unde poveștile capătă substanță!

Puteți urmări emisiunea pe site în secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV

 

 

 

 

 

Peste 25 ani experiență în jurnalism (TV, radio, presa scrisă). Consultant / Trainer & Facilitator – Managementul Comunicarii / Public Speaking / Media TV / Personal Branding, Key note speaker & moderator evenimente de business. Contributer – scrie articole despre comunicare în cele mai variate posibilități de exprimare a acesteia.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Laura Dragomir a răspuns:

Mi-am propus să contribui la educația de business a antreprenorilor, atât a celor cu experiență, care consideră că mereu mai au ceva de învățat, cât și a celor care și-au asumat aceast statut și mod de viață și care caută repere, informații și moduri de a-și crește businessul

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Laura Dragomir:

Mă implic în acest Proiect pentru că îmi place, o fac cu plăcere și bucurie.Îmi place să port discuții valoroase, care să aducă informații practice celor ce ne urmăresc și, prin întrebările pe care le adresează, sunt participanți activi la emisiune. Astfel, îi pot ajuta, prin informațiile și abordările pe care le ofer, alături de invitați, să-și dezvolte businessul sau să se simtă mai confortabili în rolul lor și să-i cunoască mai bine pe cei cu care interacționează. Îmi place să invit, să aduc în fața audienței și să pun în valoare profesioniști, care au realizări importante în activitatea lor de business și care, de-a lungul timpului, au învățat, au practicat ce vor vorbi și oferă din ceea ce știu cu multă bucurie.
Îmi place pur și simplu să fac emisiuni. Pentru mine, după 25 de ani de televiziune, este un mod de a fi, de a trăi și mă bucură enorm orele petrecute, cu folos, în fața camerei TV.

Vă invităm în data de 30 iulie 2019 de la ora 20:00 la ediția #live BrandUp unde Laura îl are ca invitat pe Ovidiu Toader.

 

Te poți abona la evenimentul online prin facebook chiar aici și iți vom aduce aminte despre emisiune înainte să începem!

Pornind de la ideea că timpul este prețios și în funcție de cum îl valorificăm avem sau nu rezultate în business, vom vorbi cu Ovidiu Toader despre DELEGARE ȘI COORDONARE:
• Cum să deprinzi modul de a conduce cu claritate o întâlnire din care elimini plângerile și vorbitul pe lângă subiect
• Care este limbajul și comportamentul care te ajută să obții rezultate măsurabile și acțiuni asumate cu termene de execuție de la cei cu care ai întâlniri (ședințe)
• Cum să delegi responsabilitatea și nu sarcinile și, astfel, să ai mai mult timp pentru ce ai tu de făcut