Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, Calea de Mijloc

Va invitat in data de 15 noiembrie de la ora 20:00, cand Sorin o va avea invitata pe Sabina Strugariu - Psihoterapeut integrativ si pozitivist.

0
57
Publicitate
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Sorin Lucaci, organizator evenimente Editura Herald.

“Calea de Mijloc”, are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod “intelept”. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine.

 

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie a Universitatii Hyperion in 1994.
Este poet, psiholog, realizator tv, organizator de evenimente culturale la Editura Herald. A publicat sapte volume de versuri si un audiobook. Cea mai recenta carte, „Povesti cu o pisica rosie si alte reverii” publicata la Editura Herald.

Va invitam in data de 15 noiembrie de la ora 20:00 la editia #live, in care Sorin o va avea invitata pe Sabina Strugariu – Psihoterapeut integrativ si pozitivist.

 

Intrebat de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Sorin a răspuns:
Cu aceasta serie de emisiuni mi-am propus sa vin in intampinarea nevoilor si dorintelor celor interesati de dezvoltarea propriului potential, de evolutie spirituala, să redescoperim impreuna cât de importantă este lectura în viața și în dezvoltarea noastră personală și modul în care cărțile ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Vom aborda subiecte cat mai variate, de la psihologie si psihoterapie, la mindfulness si traditii spirituale. Cărțile ne pot face mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, si,de ce nu, să avem propria noastră viziune despre lume și viață, indiferent că vorbim despre necesitatea regăsirii dimensiunii spirituale ca reper în frumoasa călătorie a omului către sine, despre armonia și echilibrul din propria viață sau din relația de cuplu, sau cum să creștem copii frumoși și sănătoși prin parentaj conștient. Cărțile pot schimba vieți. Cartea este un instrument esenţial pentru educaţie.  Pentru că suntem împreună în acest demers de căutare a celor mai relevante răspunsuri la întrebări existențiale, precum:  Cum să ne trăim viața de zi cu zi în armonie cu noi înşine şi cu ceilalţi? Cum ne găsim calea in viata?

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Sorin Lucaci: Am ales sa ma alatur acestui proiect educational BiziLIVE TV, deoarece cred in schimbare, in evolutie, iar schimbarea incepe inainte de toate cu fiecare din noi, cred in puterea educatiei si in puterea exemplului personal.

Publicitate