Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE Departamentul Financiar

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Adi Ploscaru – Trainer si Consultant în finanțarea afacerii.

Alaturi de o echipă de specialiști si experți, vă invităm să urmăriți saptămânal episoadele denumite generic “Departementul Financiar” unde vom discuta despre: contablitate și ce indicatori trebuie să urmărim pentru sănătatea sau vulnerabilitatea finaciară, finanțare, taxe, echilibrele finacariare și gestionarea eficientă capitalului de lucru.

Educatia finaciara antreprenorială, va face diferenta acum si in viitor, dintre succes sau esec!

Primele ediții le regăsiți aici – Departamentul Financiar 

 

 

Având peste 15 ani de experiență în management, finanțare și training, Adi este alături de antreprenori și manageri în stabilirea și implementarea strategiei de finanțare a nevoilor de creștere. În ultimii 6 ani, trainingurile de strategie susţinute și consultanţa oferită în finanţarea şi creşterea afacerilor l-au adus aproape de provocările a peste 400 de companii.
Limbajul financiar reprezintă o barieră importantă în comunicare și dezvoltare. Adi ajută antreprenorii să înţeleagă finanţele afacerii și să le transforme într-un instrument strategic de creștere și de leadership.

Întrebat de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Adi Ploscaru a răspuns:

Zona financiară a afacerii este de multe ori copleșitoare, nu o înțelegem și fugim de ea. Din păcate un management financiar deficitar duce la ratarea oportunităților de creștere, la pierderea resurselor valoroase, la incapacitate de plată, insolvență și faliment. În seria de emisiuni Departamentul Financiar, alături de invitați, îmi propun ca informațiile transmise să contribuie la cunoașterea rolului finanțelor, pentru a primi atenția cuvenită în managementul performanței al fiecărei afaceri.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Adi Ploscaru:

Departamentul Financiar va fi un suport informațional valoros pentru antreprenorii și managerii care vor să se dezvolte, să își înțeleagă mai bine afacerile și cum le pot crește. Mă alătur cu bucurie proiectului pentru că promite să contribuie la dezvoltarea sănătoasă a mediul antreprenorial românesc.

Vă invităm în data de 27 septembrie 2019 de la ora 11:00 la ediția #live Departamentul Financiar unde Adi îl are ca invitat pe Prof. Univ. Dr. Ion Anghel, FRICS, MAA.

 

Related Articles