Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, Mindset: noua psihologie a succesului

Vă invităm în data de 22 noiembrie 2019 de la ora 18:00 la ediția #live, cand Anca O va avea invitata pe Cristiana "Mongol" Stancu, Campioana mondiala kickboxing si arte martiale.

0
189
Publicitate
Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Anca Gheorghiu, Fondator Markant Consult, Business Consultant, Coach & Senior Trainer.

Mindset – noua psihologie a succesului este prima emisiune LIVE din România care abordează într-un mod inedit și concret atitudinea mentală și importanța ei în orice domeniu al vieții: sport, afaceri, familie, artă.
În exclusivitate, echipa BiziLive TV realizează acest format, aducând LIVE în fața spectatorilor, campioni mondiali, naționali, europeni, sportivi de performanță și anduranță, actori, artiști, muzicieni, performeri în diverse domenii.

 

Anca este Fondator Business Consultant, Coach & senior Trainer.
Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni.
Cei 15 ani in care m-am format în organizații de top, in roluri de management și coordonare m-au transformat nu numai ca lider, ci și ca om. Imi place sa ma implic 200% in programe de dezvoltare, sa aduc entuziasm sis a construiesc impreuna cu echipa experiente inedite, relevante si cu impact.
Prin ceea ce construiesc impreuna cu participantii, crestem nu doar cifre, cote de piață și profitabilități, ci mai ales dezvoltam oameni si mentalitati. Îmbinăm experiența și pragmatismul din business cu responsabilitatea evoluției pe care coaching-ul și leadershipul asumat o aduce.

Vă invităm în data de 22 noiembrie 2019 de la ora 18:00 la ediția #live, cand Anca O va avea invitata pe Cristiana „Mongol” Stancu, Campioana mondiala kickboxing si arte martiale.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Anca a răspuns:

Imi propun sa disecăm performanța realizată de sportivi cunoscuți, sa dezbatem comportamentele potrivite și provocările care i-au dus acolo. Imi doresc să înțelegem ce anume motivează oamenii spre rezultate și care sunt modurile excepționale de gândire și de comportament care fac posibilă eficacitatea individuală și de echipă. Toate acestea din exemple practice de obținere de rezultate, dincolo de conceptele frumos cosmetizate, dar uneori sterile.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Anca Gheorghiu: Imi place sa aduc momente de inspiratie oamenilor, sa port conversatii cu semnificatie impreuna cu oameni pasionati, in proiecte care au scop si semnificatie. Studiez personalitatea sportivilor de succes, mentalitatea care i-a dus spre performanță. Prin emisiuni imi doresc sa inspiram antreprenori, sa conștientizăm valoarea implicarii, a pasiunii puse in slujba unui scop, a asumarii obiectivelor. Imi doresc ca pasiunea mea pentru a descoperi esenta performantei si mentalitatea care duce spre ea, dedicarea si consecvența cunoașterii valorilor șa fie inspiratie spre actiune si depășirea barierelor mentale.

Publicitate