Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, Next: educația viitorului. Este vorba despre Claudia Chiru | Fondator SAGA KID si vlogger educațional.

„Educaţia este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”. Pornind de la cuvintele leaderului Nelson Mandela, a apărut #NEXT: educația viitorului, unul dintre cel mai noi formate marca BiziLive TV, O emisiune despre antreprenorii si oamenii care schimbă lumea prin educație și care transformă învățarea în poveste.
Lecţia pe care cu toţii merită să o conștientizăm este aceea că nu există investiţie mai importantă pentru societate decât investiţia în educația oamenilor.

Sunt absolventa Colegiului Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, profesor pentru învățământul primar intr-o scoala de stat, fondatoarea Hub-ului Educational SAGA Tower cu beforeschool, afterschool, SAGA de Vara, Vlogger educational, YouTube – FEDEx by Claudia Chiru unde urc filmări din timpul actului didactic si formator de Mentalite Deschisă in Educatie in cadrul SuperTeach. Acesta este un drum nou pentru mine, este prima data când voi realiza o emisiune, însă am mari speranțe și muuulta energie. 

Îmi doresc sa reconstruiesc încrederea in profesorii țării. Îmi doresc sa recâștig respectul oamenilor.

Întrebată de echipa BiziLVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni, Claudia a răspuns: Mi-am propus sa discut cu oameni care își fac meseria cu respect gândindu-se la binele copiilor romani atat in mediul privat cat și in cel de stat, sa identific modele de practici contemporane, actualizate și in acord cu nevoile generatiilor din sala de clasa și moduri de rezolvare pentru diverse provocări. de asemenea, îmi doresc sa abordez punctele slabe si sa caut modalități de a le transforma in puncte forte și sa fac auzita și vocea copiilor și a părinților in speranța ca ne vom bucura impreuna de o comunitate.

De ce ai ales să te implici în proiectul educațional TV, BiziLIVE?

Claudia Chiru: Am decis sa ma alătur echipei BiziLIVE Tv pentru ca îmi doresc sa pun umărul la tot ceea ce înseamnă primenirea educatiei copiilor Romani și îmi doresc ca vocea pe care o am și care poate fi auzita mai clar prin acest proiect sa devina una aducătoare de alternative. 

Vă invităm în data de 12 decembrie 2019 de la ora 20:00, la o noua ediția #live, cand vom discuta LIVE cu Claudia despre: Mentalitatea deschisă in educație si reconstruirea încrederii în profesorii țării.