Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, The Future Today

0
157

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni #live, The Future Today. Este vorba despre Alexandra Cernian | Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București.

Trăim într-o epocă supraîncărcartă cu informații despre apariția noilor tehnologii: inteligența artificială, automatizare, robotică, autoturisme self-drive, editarea genomică, computerele cognitive, Internetul Obiectelor și bazele de date mari. Pe măsură ce aceste tehnologii trec de la experimente izolate la cele de masă, promit să schimbe pentru totdeauna afacerile, societățile, economiile și structurile noastre sociale.
Prin intermediul emisiunilor „The Future Today”, vom împărtăși idei interesante, cercetări și povestiri despre viitorul tehnologiei.
Cu ajutorul realizatorilor parteneri și al speciliaștilor din domeniu, ne dorim să ajutăm antreprenorii și organizațiile lor, să navigheze pe drumul cunoașterii și implementarii tehnologiilor emergente, să-i inspirăm să ia decizii mai bune, mai informate, care să asigure Astăzi viitorul organizației.

Emisiunile vor putea fi urmărite pe site în secțiunea live pe pagina de Facebook BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV.

Alexandra Cernian | Realizator The Future Today

Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Bucuresti, senior consultant și trainer în digitalizare și expert evaluator în inovație IT pentru Comisia Europeana. Este doctor în ingineria sistemelor, pasionată de inteligența artificială și își dorește să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de public și de companiile din România. Ca vorbitor, Alexandra și-a câștigat deja locul pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber îl dedică echitației.

Întrebată de echipa BiziLVE TV „Ce ți-ai propus cu aceasta serie de emisiuni?”, Alexandra Cernian a răspuns:

Alexandra Cernian:  Prin emisiunea „The future today” îmi propun să aduc inovația și viitorul tehnologic aproape de public. Vreau să arătăm inițiative valoaroase locale, din mediul academic și antreprenorial și să creăm astfel o comunitate a inovației românesti. Ne vom uita, de asemenea, la inovații state of the art din lume – pentru că viitorul începe acum!

BiziLIVE TV: De ce ai ales să te alături proiectului educațional BiziLIVE TV?

Alexandra Cernian: Am ales să mă alătur proiectului educațional BiziLIVE TV, pentru că este un proiect pe care îl apreciez foarte mult, apreciez comunitatea pe care a creat-o și cred foarte mult în impactul pe care îl are în mediul antreprenorial și educația antreprenorială din România.


Vă invităm să urmariți ediția The Future Today, când Alexandra Cernian a fost invitată în studioul nostru alături de Bogdan Țiganoaia | Conferențiar Universitar la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor.