Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade.

0
247

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!

Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă, recomandari și răspunsuri la intrebari care să îi poată sprijini în a crește și a fi mai buni, deoarece credem cu tărie că învățarea este cea mai bună investiție în sine pe care cineva o poate face.

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE. Este vorba despre Georgiana Cristea Managing Partner, THE TRAINERS.

Georgiana este pasionata de studiul comunicarii si de lucrul cu oamenii! Ii place mult sa fie alaturi de ei in calatoria spre cunoastere, care devine si o calatorie spre auto-cunoastere.
Are o experienta in business de 14 ani in domeniul resurselor umane, consultantei, training-ului si managementului talentelor. A inceput sa faca cursuri de formare profesionala a adultilor din anul 2008 si are pana acum peste 8000 de ore de training livrate pe teme precum: Comunicare eficienta in echipa, Comunicare scrisa cu impact, Comunicare verbala, Managementul conflictelor, Dezvoltarea echipelor, Tehnici pentru prezentari de impact, Formare de Formatori si Managementul sarcinilor si instrumente pentru cresterea eficientei.
Întrebata de echipa BiziLVE TV: Ce ti-ai propus din punct de vedere educational cu aceasta serie de emisiuni, Georgiana Cristea a răspuns:

Imi doresc ca prin intermediul acestor emisiuni sa furnizam spectatorilor, fie ei antreprenori sau nu, resurse care sa ii ajute in dezvoltarea personala si profesionala, in definirea unei imagini de sine pozitive, autentice si de impact. Tehnologiile se schimba, tipologiile de instrumente folosite se schimba, astfel incat cea mai valoroasa investitie ramane cea in formarea si dezvoltarea noastra. Si cum cercetatorii au demonstrat capacitatea creierului nostru de a se adapta si de a asimila noi informatii pe tot parcursul vietii, consider ca cel mai bun moment pentru invatare este acum. In fiecare emisiune ne propunem sa aducem in fata dumneavoastra invitati care sa impartaseasca din experienta lor: formatori, coach, consultanti, specialisti in domeniul resurselor umane, angajati, angajatori si antreprenori.

De ce ai ales să te alături proiectului educational TV BiziLIVE?

Georgiana Cristea:

BiziLIVE TV este un proiect pe care l-am vazut creandu-se și crescand frumos si un proiect in care am incredere ca va creste in continuare, devenind un spatiu cu multe resurse valoroase, dedicate celor care vor sa invete ceva nou si mai ales util.

La aceasta credinta s-a adaugat si calitatea partenerilor din cadrul comunitatii si toate acestea m-au facut sa raspund pozitiv invitatiei de a deveni realizator de emisiune. Consider ca pe termen lung, cu cat suntem mai multi oameni faini la un loc, putem avea un impact mai mare si putem face lucruri frumoase sa se intample, gasind mai multe oportunitati si creandu-le acolo unde ele nu exista deja.

În lumea aceasta în continuă schimbare sa fii o persoană adaptabilă, deschisă și dornică să învețe mereu ceva nou a devenit o necesitate. De asemenea, pe plan personal, să fii cea mai bună versiune a ta te ajută să te prezinți in fața celorlalți cu încredere și cu autenticitate.

La ce ajută să fim conștienți de punctele noastre forte și să definim cea mai bună versiune a noastra? Ne ajută la a vedea noi posibilitați și oportunitați, la a fi mai multumiți cu propria viața, ne ajută la a fi mai fericiți, la a avea relații mai durabile și nu în ultimul rând la un aspect pe care ni-l dorim cu toții – încrederea în sine și în forțele proprii.

Vă invităm în data de 31 iulie 2019 de la ora 11:00 la ediția #live UpGrade unde Georgiana Cristea o are ca invitată pe Veronica Brejan Co-Fondator FLY THROUGH LIFE .

Te poți abona la evenimentul online prin facebook chiar aici și iți vom aduce aminte despre emisiune înainte să începem!

Temele emisiunii vor fi:

De ce a renuntat la corporatie si ce schimbari a adus antreprenoriatul?
Ce ar trebui sa ia in considerare antreprenorii la inceput de drum atunci cand vine vorba de dezvoltare personala?
De unde si cum pot accesa resurse?
Ce programe de Leadership si Training realizeaza pe piata din Romania si pe cea internationala?
Care sunt tendintele in zona de Leadership?
Cum poate dezvoltarea continua a antreprenorului sa duca la cresterea performantei business-ului?

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau Youtube BiziLIVE TV