Un Nou Realizator Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, NutriHub

Un Nou Realizator Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, NutriHub. Este vorba despre Florentina Minea | Mamă activă si energică, Adepta unui Stil de Viață Sănătos.

0
303

Un Nou Realizator Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE, NutriHub. Este vorba despre Florentina Minea | Mamă activă si energică, Adepta unui Stil de Viață Sănătos.

NutriHub este cel mai nou format BiziLIVE TV, care își propune să ofere sesiuni interactive de coaching pentru un stil de viață sănatos, lifestyle, alimentație și nutriție, prin prezentarea de informații utile și recomandări personalizate.

Ce înseamnă o nutriție bună și o alimentație corectă?
Gestionarea aportului alimentar și a nutriției sunt esențiale pentru o sănătate bună.
Alegerea inteligentă a alimentelor poate ajuta la prevenirea bolilor și la menținerea sau îmbunătățirea sănătatii.
Alimentația și nutriția sunt modul prin care obținem combustibil, furnizând energie pentru corpul nostru.
Un stil de viață săntos presupune o dietă sănătoasă dar și o stare de bunăstare fizică, mentală și socială.

Ai întrebări? Specialiștii noștri au răspunsuri! Completează formularul și ai șansa să primești cele mai potrivite recomandări pentru reglarea greutații, alimentație, nutriție și programe de antrenament: https://bit.ly/395bCL9

Florentina Minea | Realizator Emisiunea NutriHub

Sunt Florentina și sunt o mamă activă si energică, care a simțit nevoia să facă o schimbare in viața ei, mai ales în ceea ce privește sănătatea.

Din cauza stilului de viată destul de haotic “câstigasem” cateva kilograme în plus, iar analizele de sânge nu erau prea bune.

Deși am încercat diferite diete, în speranța că imi vor îmbunătăți starea de sănătate, am constatat că acestea nu funcționează și am căutat alternative. 

Provocarea 6-Week Challenge

Am avut un termen limită în care trebuia să slăbesc, dacă nu, trebuia neapărat să urmez un tratament medicamentos. Nu am slabit în termenul de 3 luni de zile pe care mi l-a dat medicul, pentru că nu am făcut absolut nimic pentru mine și prin recomandări, am ajuns la un centru renumit de fitness din București. Faptul că eram monitorizată, eram susținută, atât pe partea de nutriție cât și de miscare, m-a determinat să mă țin de treabă. Am avut rezultate bune în cele 6 saptamâni de program și am decis să merg mai departe. Cea mai mare surpriză a fost să constat că rezultatele analizelor medicale s-au îmbunătățit, fără tratament medicamentos.

Când vine vorba de slăbit, nu este suficient doar să obții rezultatele pe care ți le dorești, ci este foarte important să le și păstrezi pe o perioadă cât mai lungă. Acest lucru este destul de dificil, în lipsa unei îndrumări de specialitate și a unei motivări constante.

Cu ajutorul seminariilor, workshopurilor și a susținerii din partea comunității centrului de fitness, am învățat să fiu mult mai responsabilă în ceea ce privește orele de somn, odihna, nutriția. Astfel mi-am creat un nou stil de viață, devenind o persoană mult mai energică și am continuat să slăbeasc și să mă simt din ce în ce mai bine.

Rezultatele s-au observat nu doar în pierderea kilogramelor ci și în rezultatele analizelor medicale care s-au îmbunătătit vizibil. Acesta a fost unul dintre lucrurile cu care m-am luptat mult timp după naștere și care mi-a adus cea mai mare satisfacție.

Transformarea prin care am trecut, s-a întâmplat atât la interior cât și la exterior. Am devenit o femeie schimbată, o femeie cu încredere în sine, care își testează limitele în fiecare zi și nu refuză niciodată o provocare. Am conștientizat că trebuie să-mi mențin un stil de viață sănătos reușind să îmbin jobul, familia și sportul, acordându-mi și timp pentru mine.

Întrebată de echipa BiziLVE TV „Ce ți-ai propus cu aceasta serie de emisiuni?”, Florentina Minea a răspuns:

Florentina Minea: Prin această serie de emisiuni și prin puterea exemplului meu personal, mi-am propus să inspir cât mai mulți oameni în vederea adoptării unui stil de viața sănătos. 

BiziLIVE TV: De ce ai ales să te alături proiectului educațional BiziLIVE TV?

Florentina Minea: Am decis să mă alătur echipei, deoarece că îmi plac provocările, iar acest proiect educațional este o provocare pentru mine, este o activitate cu totul diferită de rutina mea zilnică.

Emisiunile vor putea fi urmărite pe site în secțiunea live, pe pagina de Facebook BiziLIVETV sau Youtube BiziLIVE TV. Puteți viziona edițiile precedente ale emisiunii NutriHub, chiar Aici.