Publicitate

Anca Gheorghiu – Experienta de 12 ani în companii m-a transformat nu numai ca lider, ci si ca om. Momentul de cotitura s-a produs in 2012, cand am ales sa cresc nu doar cifre, cote de piata si profitabilitati, ci mai ales oameni. Am lăsat în urmă organizaţii şi oameni care se dezvoltă încontinuu, iar eu sunt mândră de evoluția lor. Si am pus temelia companiei de training, coaching si consultanta Markant Consult.
Ma inspira oamenii autentici, pun mult entuziasm si pasiune in programele de dezvoltare si ador provocarile si experientele relevante si cu impact pentru oameni.
Workshopurile si programele de dezvoltare sunt personalizate pentru liderii si echipele din companii si antreprenoriat. Ele imbina pragmatismul din business cu responsabilitatea evolutiei pe care coaching-ul si leadershipul asumat o aduce.
Invatarea inedita, creativa, experientele relevante, comportamentele schimbate si utilitatea practica sunt promisiunile noastre.

Am aflat din aceasta emisiune despre:

– Lectiile din corporatie si cu ce au ajutat-o in dezvoltarea experientelor de invatare actuale
– Care sunt experientele pe care le ofera in prezent participantilor la cursurile sale? Care sunt competentele pe care le dezvolta?
– Ce este Tango Leadership si care e noutatea si beneficiile participantilor?
– Cum putem construi „impreunul” in Business si la ce ajuta?
– Ce exemple de performanta putem prelua din sport si aplica cu succes in antreprenoriat?
– Ce tip de experiente cauta oamenii din companii? Si cum putem face invatarea relevanta, inedita si cu impact?
– Care sunt tendintele in zona de Leadership?
– Ce ar trebui sa ia in considerare antreprenorii la inceput de drum atunci cand vine vorba de dezvoltare personala?

Publicitate