More

  UpGrade cu Anca Jugănaru și Cristi Lazăr | Traineri Metoda Silva

  Va invitam la o noua ediție speciala a emisiunii UpGrade.
  Ne dorim să oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă, recomandări și răspunsuri la intrebări care să îi poată sprijini în a creste și în a fi mai buni. Credem cu tărie că învatarea este cea mai bună investitie în sine, pe care cineva o poate face.

  Invitați speciali: Anca Juganaru si Cristi Lazar | Traineri Metoda Silva Romania

  Discutam LIVE cu Anca & Cristi despre:

  Migrarea programelor educaționale în online
  Metoda Silva Online cu Anca & Cristi: dezvoltare, implementare, provocari, rezultate
  Premieră! Tony Robbins LIVE pe scena virtuală!

  Despre Anca Juganaru

  Sunt Anca Jugănaru și toată viata mea am știu că rostul meu este să educ și să îndrum oamenii! Căutările mele au început temeinic și rațional, absolvind una din cele mai științifice facultăti, cea de fizică, a Universitătii Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.
  Am aprofundat în mod activ domeniul rațional, profesând la catedră 22 de ani. Dar la fel de bine am știut că dincolo de normele științifice este mai mult de atât. Așa a apărut în viată mea Metodă Silva, cel mai performant curs de antrenament mental al timpurilor moderne. Mediul pe care l-am descoperit, filosofia și practicile învățate, mi-au deschis un nou orizont asupra vieții și au contribuit la reconfigurarea valorilor educației căpătate în familie și în școala clasică.
  Am început să practic gândirea pozitivă, meditația stiintifică, vizualizarea creativă și să lucrez intens cu intuiția acceptând că nu toate se pot măsură fizic, cu instrumente. Simțeam valorile spirituale ale științei mai mult intuitiv, simțeam partea nonfizica a inspirației la ore și în lucru cu copiii, tratam copiii că pe niște mici genii, dar nu aș fi crezut vreodată că știința și spiritualiatea sunt surori gemene din aceeași mamă iubitoare: Natura!
  În cei 14 ani ani de când am absolvit cursul Silva, m-am schimbat, m-am transformat, am învățat continuu și continui să mă construiesc pe mine într-un mod care mă surprinde până și pe mine. După ani de practică și studiu, metode ca reprogramarea mentală, Metoda Silva, tehnici NLP, Hipnoză, etc, am realizat că deși aparent atipice, toate au o bază stiintifică dovedită și mai ales eficientă în viața de zi cu zi.
  Am început să dezvolt tehnici specifice de meditație stiintifică la clasă, de reprogramare mentală rapidă și eficientă și de lucru cu subconștientul. Coroborând experiență de profesor, educator și părinte cu principiile Metodei Silva și ale lucrului cu creierul și mintea umană, am convingerea că pot face o diferentă considerabilă în creșterea calitătii relațiilor interumane, în special între părinți și copii și între profesori și elevi. Categoric sunt mult mai bună ca acum 14 ani și din ce în ce mai bună!
  • profesor de fizică
  • instructor Metoda Silva (Silva Certified Silva Method Instructor)
  • hipnoterapeut Certificat în Hipnoză Ericksoniană
  • promotor și aplicant al tehnicilor de meditație stiintifică + trainer în
  • bazele meditației științifice în cuplu: copii și părinti
  • experientă de lucru cu meditația stiintifică la elevi : 7 -19 ani
  • creatorul programului de „Ateliere de Re-Programare mentală” („PURE”)
  • creatorul programului : „ Bazele Meditației Stiintifice”

  Despre Cristi Lazar

  Eu sunt Cristi Lazăr. Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. „Lucrez de peste 20 de ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media.
  Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”.
  De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț.
  Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate.
  Sunt și antreprenor. Prin natura mea de educator, particip activ la dezvoltarea mentalității antreprenoriale în mai multe țări, în mod special în România. Principiile și valorile pe care le predau la cursurile Metoda Silva le aplic necondiționat în domeniile de afaceri, construind comunități antreprenoriale. Eu cred în filozofia Win-Win-Win (Câștig-Câștig-Câștig) și aplic în afaceri și în orice situație de viață.
  Impreuna cu Anca Juganaru, partenera mea, suntem co-creatorii unor concepte unice pentru succes precum Școala de Afaceri la Seral și Om Focalizat.
  „Prosperitatea nu poate fi creată gândindu-ne la sărăcie și observând de ce oamenii sunt săraci. Doar studiind Bogăția și legile sale putem să construim Bogăția zi de zi. Suntem din ce în ce mai prosperi și din ce în ce mai bogați pe zi ce trece, în toate aspectele vieții noastre!”