Publicitate

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în ultimii ani având numeroase inițiative în aceste domenii. Consideră că setul de valori este definitoriu pentru fiecare om în parte, de aceea se ghidează după moralitate și integritate în tot ceea ce face. Până la vârsta de 22 de ani a manageriat un ONG pentru studenții pasionați de antreprenoriat, și-a construit propriul start-up și în prezent face parte din echipa unuia dintre cele mai cunoscute programe de accelerare pentru start-upuri tech din România.

Ghidată de profesionalism, calitate și integritate, Mădălina Dobre își propune să devină CEO și CMO al unei companii din topul Fortune 500. Cu această viziune în minte, a obținut un BA în Management, urmând în prezent un MA în Management și Corporate Branding în cadrul Facultății de Management, SNSPA. Când nu participă la cursuri, conferințe sau training-uri, Mădălina se concentrează pe dezvoltarea propriului său start-up, Alex Assistant. Scrie despre lifestyle design pe blog-ul personal, madalinadobre.com, pregătind lansarea unei serii de cursuri online pe teme precum personal branding, time management și budget management.

Am aflat in aceasta emisiune despre:

• Ce asteapta tinerii de la manageri si leaderii lor? Ce ii motiveaza la un loc de munca, ce ii demotiveaza?
• Care sunt sursele de inspiratie pe care le folosesc tinerii atunci cand vine vorba de invatare. Ce tipuri de invatare au mai mare efect cand vine vorba de tineri?
• Care sunt tendintele de consum ale tinerilor cu varste intre 19-25 de ani? Cum ar putea antreprenorii si producatorii sa se adapteze lor? Care sunt brandurile preferate si de ce?
• Mituri despre tinerii din Generatia Z: ce este in spatele lor? Ce e adevarat si ce nu?

Publicitate