UpGrade cu Vlad Dobre Co-Founder & Managing Partner BIT Benefit.

Vlad Dobre este Co-Founder & Managing Partner BIT Benefit
Vlad este Managing Partner al Global BIT, companie pe care a infiintat-o impreuna cu sotia sa in 2013. La inceputul lui 2018, au lansat BIT Benefit, un concept revolutionar de e-learning pentru copii, pe care companiile din Romania sa il ofere ca beneficiu angajatilor sai.
Proiectul BIT Benefit inoveaza plaja de beneficii existente in prezent atat prin content, dar si prin targetul sau. Ideea de beneficiu acordat angajatilor si-a pierdut in ultimii ani adevaratul sens, acela de a motiva, de a fideliza un angajat si de a transmite un mesaj legat de cultura organizationala a companiei. BIT Benefit este creat si oferit pentru poate cel mai motivant factor din viata unui om: copiii.
De profesie medic, insa fara sa fi practicat aceasta meserie, Vlad s-a orientat inca din anii facultatii catre domeniul sales & commercial, fiind foarte atras de antreprenoriat, dezvoltare personala si comportamentul uman. Crede cu tarie ca echipa pe care o ai, dar si relatia pe care o construiesti cu acestia, sunt cel mai important factor intr-un business, ca poti face profit si cu zambetul pe buze, lucru pe care il pune in practica in cadrul Global BIT in ultimii ani.
Avand o expertiza solida, de peste 8 ani, in domeniul comercial, Vlad este si CSO al unei companii de top din industria de packaging din Europa.

Am aflat in  aceasta editie despre:
Ce este BIT Benefit si cum a luat nastere ideea?
Ce pot invata copiii in cadrul BIT Benefit?
Poti sa ne arati putin procesul de creare cont si continutul acesteia?
Care sunt pasii pentru implementarea BIT Benefit intr-o companie?
Care a fost raspunsul din partea companiilor la proiect?
Ce obstacole / dificultati ai intampinat in derularea proiectului?
De ce ar alege o companie sa ofere BIT Benefit si nu un alt beneficiu?
Ce aduce nou in piata de Benefits din Romania BIT Benefit?