Upgrader – Puterea Comunitatii in Antreprenoriat invitat Constantin Stanciu

141

Constantin Stanciu este Co-Fondator la UPGRADER.
Upgrader este o comunitate care aduce în același loc antreprenori cu principii și aspirații comune, creează mediul în care ei să facă schimb de expertize și idei, pentru a realiza lucruri, pe care în general le-ar fi mult mai greu să le atingă singuri.
“Misiunea noastră este de a crea o comunitate în care antreprenorii pot gasi informaţiile, resursele şi partenerii de care au nevoie pentru a dezvolta afaceri sustenabile.”

Membrii comunităţii participă la evenimente de networking, la workshop-uri, beneficiază de suportul celorlalţi membri şi au acces la antreprenori de succes.
In 2016 s-a organizat primul eveniment NGA, scopul a fost să se construiasca un nou concept de eveniment care să aducă în acelasi loc, lunar, antreprenorii din București și să le ofere acces constant la informații și persoane relevante în antreprenoriat. Formatul include 3 antreprenori consacrați care susțin câte un speech de 30 minute și startup-uri care susțin câte un pitch de 3 minute.

 

Avem doua directii mari la Noua Generatie: calitatea informatiilor si networkingul.

În acest moment au fost organizate 16 ediții, la care au participat aproximativ 1.500 de participanți, 46 de speakerii și 47 de pitch-eri.

In general esecul il luam prea in serios si nu constientizam ca el face parte dintr-un frumos drum catre succes.

Am discutat LIVE cu Constantin despre:
– Povestea Upgrader, inceputuri, provocari, echipa
– Misiune si planuri de viitor
– Evenimntele organizate de platforma
– Puterea comunitatii in antreprenoriat

Va invitam sa urmariti emisunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!