Acasă Business Upgrader - Puterea Comunitatii in Antreprenoriat invitat Constantin Stanciu

Upgrader – Puterea Comunitatii in Antreprenoriat invitat Constantin Stanciu

Constantin Stanciu este Co-Fondator la UPGRADER.
Upgrader este o comunitate care aduce în același loc antreprenori cu principii și aspirații comune, creează mediul în care ei să facă schimb de expertize și idei, pentru a realiza lucruri, pe care în general le-ar fi mult mai greu să le atingă singuri.
“Misiunea noastră este de a crea o comunitate în care antreprenorii pot gasi informaţiile, resursele şi partenerii de care au nevoie pentru a dezvolta afaceri sustenabile.”

Membrii comunităţii participă la evenimente de networking, la workshop-uri, beneficiază de suportul celorlalţi membri şi au acces la antreprenori de succes.
In 2016 s-a organizat primul eveniment NGA, scopul a fost să se construiasca un nou concept de eveniment care să aducă în acelasi loc, lunar, antreprenorii din București și să le ofere acces constant la informații și persoane relevante în antreprenoriat. Formatul include 3 antreprenori consacrați care susțin câte un speech de 30 minute și startup-uri care susțin câte un pitch de 3 minute.

 

Avem doua directii mari la Noua Generatie: calitatea informatiilor si networkingul.

În acest moment au fost organizate 16 ediții, la care au participat aproximativ 1.500 de participanți, 46 de speakerii și 47 de pitch-eri.

In general esecul il luam prea in serios si nu constientizam ca el face parte dintr-un frumos drum catre succes.

Am discutat LIVE cu Constantin despre:
– Povestea Upgrader, inceputuri, provocari, echipa
– Misiune si planuri de viitor
– Evenimntele organizate de platforma
– Puterea comunitatii in antreprenoriat

Va invitam sa urmariti emisunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT