Acasă Business Vitamina de Travel: Calator.Esti in India cu Andrei Lasc

Vitamina de Travel: Calator.Esti in India cu Andrei Lasc

India e o calatorie unica si socanta, un loc care iti trezeste toate simturile, in care acum esti intr-o oaza de liniste si mister asiatic si doua secunde mai tarziu esti in mijlocul zarvei, mizeriei si traficului scandalos.

Calator. Esti in India? Ce parere aveti sa descoperim impreuna aceasta tara?

L-am avut invitat in cadrul emisiunii pe Andrei Lasc, nativ creativ, scriitor (autorul ultimului hit prin librariile Carturesti, cartea 07:07), antreprenor, visator si un suflet calator vine cu povestea experientei de (auto) descoperire din India, cu peripetii, oameni, momente si pauze.

Andrei lucreaza in publicitate, este freelancer – face campanii de comunicare pentru brand-uri locale.

“Am experimentat “retreat-ul” la o manastire, in stilul budist. Aici traiesti exact ca un calugar budist. Patul era de lemn, ca o masa mai mica si fara saltea. Perna era un bustean taiat in partea de jos, pentru a nu se rostogoli, si scobit in partea de sus pentru locul in care pui capul. In primele zile am folosit perna gonflabila pe care o aveam la mine.

Dupa care, intr-o seara, am zis sa incerc sa dorm fara perna gonflabila. Am descoperit ca nu am avut nicio problema, in afara de faptul ca ma durea putin urechea. A fost o experienta interesanta.”

Alaturi de Andrei, gazdele emisiunii, Anda si Ionut Stan de la Travelship.ro – calatori si prieteni de-o viata – care au experimentat timp de doua saptamani India cea plina de surprize si culoare, ne povestesc de asemenea despre experienta calatoriei lor.

Chakre, maharaja, palate, butter chicken, roz, ayurvedic, vata, 07:07…speram ca te-am facut curios deja, te asteptam sa vizualizezi emisiunea.

Dntre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:
• Cine este Andrei Lasc
• De ce “cu sufletul in est”
• Cum e sa calatoresti prin India cu ghiozdanul in spate, cu soferi de risca si cazari acasa la localnici
• Cum arata o calatorie in India, ce e mit si ce e realitate?
• Cat de ieftina e India, partea turistica si partea mai putin turistica
• Cat te costa o luna in Asia
• Ce aduce in plus cartea 07:07, Cu sufletul in est
• Ce destinatii mai recomandam

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Vitamina de Travel e o emisiune marca BiziLive TV si Travelship.ro despre calatorii ca sursa de cunoastere a lumii, de inspiratie si de motivatie. E o calatorie virtuala in diverse colturi ale lumii, cu personaje reale, povesti si sfaturi de calatorie. Azi putem simti atmosfera latina din America de Sud, maine Zen-ul specific din Asia sau aventura unui safari in Africa.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...