Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a inceput viata de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului de la inceput de drum, Kiyosaki e acum un multimilionar care ii invata pe altii cum sa devina bogati, sa evite decizii financiare dezastruoase si cel mai important, cum sa ramana bogati.

0
374
Publicitate

Robert Kiyosaki -Sesiune LIVE Webinar 18 Aprilie ora 19:30

 

Pe 18 aprilie ora 19:30 o parte din echipa BiziLIVE TV respectiv: Ozana Giusca, Adriana Istrate, Cristina Paraschiv si Constantin Paraschiv au transmis live primul webinar de Educație Fiananciară din Romania cu Robert Kiyosaki care a durat 1h.

Robert Kiyosaki a vorbit despre cele mai importante 5 abilitați pe care un antreprenor ar fi bine să le dezvolte:

👉Vanzari
👉Finanțe personale
👉Taxe
👉Înțelegerea Datoriilor 
👉Înțelegerea Ciclurilor economice 

 

-»Daca criza financiara ar veni in momentul asta ce fel de impact ar avea asupra job-ului tau sau asupra averii tale personale?

-»Care e planul tau pentru ca tu sa-ti cresti averea pe perioada unei crize?

 

Despre Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

Cele mai populare trei carti ale sale, ‘Tata Bogat, Tata Sarac’, ‘Cadranul Fluxului Banilor al Tatalui Bogat’ si ‘Ghidul de Investitii al Tatalui Bogat’ au fost clasate in topul celor 10 cele mai bine vandute carti in Wall Street Journal, USA Today si New York Times.

Acest antreprenor excentric a inceput viata de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului de la inceput de drum, Kiyosaki e acum un multimilionar care ii invata pe altii cum sa devina bogati, sa evite decizii financiare dezastruoase si cel mai important, cum sa ramana bogati.

Pe 11 Mai Robert si Echipa sa de Profesioniști ajug in România , te poți inscrie rapid pe acest link -» https://bit.ly/2IrWEUx

Publicitate